RAK – ima PRIRODNI TALENT, a to je njegova INTUITIVNOST! Lažove, manipulatore prepozna nadaleko.

RAK – ima PRIRODNI TALENT, a to je njegova INTUITIVNOST! Lažove, manipulatore prepozna nadaleko.

10 ožujka, 2023 0 By Admin

RAK – ima nevjerojatan dar i prirodni talent, a to je njegova intuitivnost. Lažove, manipulatore i sve ono što ima loše namjere, prepozna nadaleko. Oni koji misle da Raka mogu lako prevariti, grdno se varaju.Uvijek se možete pouzdati u njega i vjerovati njegovim instiktima!

 

Mnogo puta u životu potrebno je znati čitati između redova.

Potrebno je imati instinkt da prepoznate kakva osoba zaista je, a ne samo kako se predstavlja. Mnogo puta u životu doživljavaju se razočaranja u ljude kada poslije dugo vremena otkrijete kakvi zapravo jesu. Otkrijete da su vas cijelo vrijeme lagali i mazali vam oči lijepim riječima.

Ovaj znak ima nevjerojatan instinkt za pronalaženje upravo takvih lažljivih i loših osoba. Šesto čulo im govori tko je kakav bez obzira kako se postavi i kako lažima i manipulacijama uspjeva osvojiti ljude oko sebe, a isključivo samo za svoju korist. Takvi ljudi ne mare za druge, sami sebi su najbitniji i jedini bitni u životu.

Ovaj znak ima sposobnost čitati između redova, dešifrirati ljude kakvi zaista jesu i koje su im namjere bitne.

Takva sposobnost je rijetka ali izrazito korisna, kako u poslu, tako i u privatnom životu. Ove osobe znaju prepoznati laži i loš utjecaj odmah na samom početku. To im daje prednost pred drugima da se ispravno postave prema takvim osobama jer znaju za njihove skrivene namjere. Sa druge strane nailaze na negodovanje svojih bližnjih koji smatraju da je istina potpuno drugačija. Kad shvate pravu istinu tada je već prekasno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dakle, sposobnost ovog znaka da razotkrije osobu na samom početku poznanstva djeluje i dobro i loše. Ipak, treba priznati da je bolje odmah znati na čemu ste nego to poslije saznati na gorak način. Ove osobe tu sposobnost najčešće koriste u poslovnom dijelu svoga života, jer mogu bez velikog rizika odmah znati hoće li se upuštati u određeni posao ili ne. To im daje….

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2