LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Mart: Veza OVOG znaka KONAČNO kreće na bolje i sve nesuglasice će biti rješene…

OVAN

Nešto u vašoj vezi daje vam osjećaj da se sve odvija savršeno i da je trajna veza na kartama. Veza može čak imati oblik braka. Ali prije nego što date sve od sebe, duboko udahnite i čitajte između redaka. To se može pokazati istinitim ili ćete saznati nešto što ste zanemarili.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaš partner surađuje i podržava. Idite podijelite svoje brige sa dragim osobama, a ne držite brige u sebi. To će vam biti od velike pomoći i u velikoj će mjeri osloboditi vaš stres. Isprobajte!

 

 

BLIZANCI

Dan je savršen za ljubav i vatru. Romantični zahtjevi su se nakupljali u vama, ali ste podcijenili simpatije i moć osjećaja vašeg partnera. Samo trebate artikulirati svoje zahtjeve iz veze i oni bi bili više nego podjednako usklađeni. Dakle, iskoristite ovo vrijeme da započnete strastvenije razdoblje u svojoj vezi.

 

 

RAK

Prijatelji, suradnici i sve vrste ljudi koje poznajete možda će vas pokušati prosvijetliti o stvarima koje morate učiniti da vaš ljubavni život ubrza! Slijedite ono što kažu za ažuriranje baze podataka o spojevima, osim savjeta za flert! Vi tražite ljubav pa se bolje usredotočite na nju, a ne da se zaključate radi nekog trenutnog užitka!

 

 

LAV

Ako ste sanjali da uživate u romantičnim trenucima sa svojim voljenim partnerom, danas vidite dobru priliku. Uživajte u zajedničkom danu bilo u granicama svog doma ili negdje blizu prirode. Meko svjetlo, arome i mekane zavjese ne prestaju povećavati intenzitet romantike. Idi na to. Danas će vam biti super.

 

 

DJEVICA

Vi koji ste slobodni kovali ste planove za početak svoje veze. Oni koji su već predani tražit će načine kako u svoju vezu dodati izgubljenu romantiku. Odvažne radnje prevladat će sve izazove s kojima se suočavaju i uklonit će strah ako ih ima!

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Mart: Veza OVOG znaka KONAČNO kreće na bolje i sve nesuglasice će biti rješene…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top