Expand To Show Full Article
LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Mart: Netko se mora OSLOBODITI PROŠLOSTI i pokušati PONOVO VOLJETI... -

LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Mart: Netko se mora OSLOBODITI PROŠLOSTI i pokušati PONOVO VOLJETI…

OVAN

Čini se da je vaš ljubavni odnos danas prilično kompliciran i da će vam trebati nekoliko pitanja. Međutim, uskoro ćete shvatiti da vam je rješavanje ovog problema zapravo pomoglo da dosegnete višu razinu razumijevanja i da su brojne skrivene stvari sada jasne. To će vam dati snagu za izgradnju transparentnijeg odnosa.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Snopovi dobrih riječi putovali su od vas do vašeg partnera. Nekoliko ste puta rekli svom partneru što on/ona znači za vas. Sada je vrijeme za neke akcije. Dokažite vrijednost svoje ljubavi kroz neke radnje i danas ćete možda postići isto. Vaš partner može biti ugodno iznenađen svjedočenjem manifestacije ljubavi.

 

 

BLIZANCI

Od vitalnog je značaja da ne žurite s bilo kakvim zaključcima ili dopustite da se u vašem odnosu nagomilavaju zablude. Pokušajte postići veći stupanj otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera nepovjerenja vjerojatno čvrsto uhvatiti vaš odnos u ovom razdoblju. Posebno vodite računa da ne dopustite trećoj osobi utjecati na vaše mišljenje o partneru i vašem ponašanju prema njemu / njoj.

 

 

RAK

Vaš partner vas može iznenaditi danas. Čežnjama i samoći će doći kraj. Možda biste htjeli napraviti korak dalje u svojoj vezi, ali uvijek pitajte partnera jer to mora biti obostrano. Svoju ljubav ste pronašli nakon mnogo napora pa nemojte djelovati žurno. Oko vašeg partnera vlada ozloglašen zrak.

 

 

LAV

Ptica u ruci bolja je od dvije u grmu! Čini se da ste naišli na nekoga kako očarava i čini se da su daleko bolji od vaših sadašnjih partnera! Pa to je samo iluzija, imate najbolje i morate se pobrinuti za to! Jedan pogrešan korak dovest će do gubitka života, stoga bolje izbjegavajte ovo iskušenje i nastavite!

 

 

DJEVICA

Komplikacije će se pojaviti u vašoj današnjoj romantičnoj vezi. Mlađi brat od vas ili vašeg partnera može odigrati ključnu ulogu u tome. To ne znači da ćete naučiti nešto loše o svom partneru. Umjesto toga, upoznat ćete aspekt njegove / njene osobnosti za koji prije niste bili svjesni, a to može povećati slojeve vašeg odnosa.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Mart: Netko se mora OSLOBODITI PROŠLOSTI i pokušati PONOVO VOLJETI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top