KARMA KUCA NA VRATA: OVA 2 znaka će DRHTATI u očekivanju OSVETE zbog događaja iz prošlosti!

JARAC

Karma će uskoro pokucati i na vaša vrata, jer karma ne prašta već daje prema zaslugama. Iako ste uglavnom dobri prema drugima, nešto iz vaše prošlosti vas muči i ne da vam mira.

Postoji jedan događaj koji se davno zbio u kojem se niste dobro ponijeli prema vama bliskoj osobi. Možda je bolje reći da ste jako povrijedili tu osobu, možda ne namjerno, ali ste ju ipak povrijedili. Sa tom osobom od tada više nemate kontakt jer ta osoba ne može prijeći preko onoga što ste učinili.

Vas opterećuje taj nemili događaj, često mislite kako ste mogli i drugačije postupiti, ali tu više ništa ne možete učiniti. Prošlost ne možete vratiti, kao što ne možete ispraviti svoju grešku.

Živite sa tim i nije vam lako, ali kako vrijeme prolazi, sve manje razmišljate o tome. Međutim, karma ne prašta i ona uskoro kuca na vaša vrata. Karma ne zaboravlja, ona dijeli po zaslugama, a vi ćete osjetiti što to znači.

Upravo kako ste se vi nekada ponijeli prema bliskoj osobi, jedna vama sada bliska osoba će se na isti način ponijeti prema vama. Jako će vas povrijediti i bit ćete razočarani i ljuti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nećete moći vjerovati da se to vama događa. Tada ćete se sigurno sjetiti i vašeg istog postupka pa ćete znati da ste tako nešto i zaslužili, na vašu žalost. Od toga nećete moći pobjeći, sa tim ćete morati živjeti.

Nastavak na sljedećoj stranici…

KARMA KUCA NA VRATA: OVA 2 znaka će DRHTATI u očekivanju OSVETE zbog događaja iz prošlosti!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top