HOROSKOP LJUBAVNOG RAZOČARANJA! OVA 2 znaka ubrzo doživjeti veliko LJUBAVNO RAZOČARANJE i SLOMLJENO SRCE!

Zvijezde ih nisu trenutno zaštitile kada je riječ o ljubavi i teško da će izbjeći ljubavne boli. Najbolje će proći oni koji su u braku, ali nisu ni oni potpuno zaštićeni..

 

JARAC

Iako sada možda izgleda da je sve savršeno i da je idealno vrijeme za ljubav, ipak ste se prevarili. Ovaj znak zodijaka nije narednih dana pod zaštitom zvijezda, a posebno kada je riječ o ljubavi. Bez obzira da li se radi o onima koji će tek ući  u veze ili o onima koji su već u nekom obliku ljubavne veze.

U cijelom ovom, nazovimo problemu, najbolje će proći oni koji su u braku. Oni koji žude za ljubavi i na korak su da započnu ljubavnu vezu, bilo bi najbolje da se barem na neko kraće vrijeme distanciraju od ljubavi, jer bi vrlo lako mogli doživjeti ljubavno razočaranje.

Ovo definitivno nije pogodno vrijeme za ovaj znak zodijaka za sklapanjem ljubavnih veza. Isto tako ništa bolje neće proći ni oni koji su u već nekom obliku veze. Naredni dani pogodovaće za razočaranje i slomljena srca. Sumnja se uvukla u vašu vezu i veliko nepovjerenje.

Vaša sumnja je svakako opravdana i imate sve razloge da ne vjerujete partneru, a to će se uskoro pokazati i točno. Ispostavit će se da vašem partneru nije do iskrene ljubavi, nego do prolazne veze koja se ne zasniva na emocijama.

Budući da ste vi razvili već velike osjećaje, to saznanje će vas razočarati i slomiti vam srce. Oni pripadnici znaka koji su u braku, imat će stabilan period, ali to će dosta ovisiti i o vama. U vezu neprestano treba ulagati i održavati ljubav sviježom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ponekad su odnosi stabilni u onom slučaju kada se partneri udalje jedno od drugog. Tada su samo prividno stabilni odnosi jer se partneri zapravo ne bave jedno sa drugim, a to kasnije dođe na naplatu.

Nastavak na idućoj stranici…

HOROSKOP LJUBAVNOG RAZOČARANJA! OVA 2 znaka ubrzo doživjeti veliko LJUBAVNO RAZOČARANJE i SLOMLJENO SRCE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top