DNEVNI HOROSKOP za 11. Mart Nekoga će VRLO BLISKA osoba RAZOČARATI kao nikad prije… Evo i kako…

OVAN

Dnevni horoskop: Vaše je raspoloženje danas razigrano i dramatično i privlačit će vas sve lijepo. To može dovesti do nekih neplaniranih i nepotrebnih izdataka. Sve vaše današnje aktivnosti imat će estetski pečat. Možete otići i na kozmetički tretman. Cijeli dan bit ćete raspoloženi, a to će stvoriti ugodnost i na vašem radnom mjestu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pazite danas što govorite. Netko koga smatrate bliskim mogao bi vas razočarati. Odvažite svoje rečenice prije nego progovorite. Pokušajte razgovarati o sebi i osobi s kojom razgovarate. Suzdržite se od razgovora o trećoj osobi. Danas možete otputovati u drugi grad. Možda ćete sresti starog poznanika i zajedno ćete možda imati nostalgična sjećanja.

 

 

BLIZANCI

Komunikacija je vaš današnji ključ. Možete se otvoriti bliskom prijatelju ili voljenoj osobi. Nešto vas muči već duže vrijeme. Danas je dan za istjerivanje ljutnje i frustracije. Rješenje može isplivati ​​na površinu tijekom rasprave. Zapamtite da će vam izlijevanje srca pomoći. Na kraju dana čeka vas iznenađenje.

 

 

RAK

Dnevni horoskop: Dan će vam vjerojatno biti jako naporan. Vjerojatno ćete primiti posjetitelje ili planirate izlet. Ovo može biti i vrijeme kada započinjete velike radove na obnovi svoje kuće ili kupujete ili se selite u novu kuću. Iako ćete morati biti vrlo aktivni tijekom dana, voljet ćete i uživati ​​u svakoj minuti.

 

 

LAV

Danas ćete se prilagoditi. Vaša spremnost da upoznate ljude na pola puta i dođete do kompromisa kroz razumnu raspravu će vam se svidjeti svima. Moći ćete brzo riješiti svaku situaciju. Brinete se i o uljepšavanju svoje osobe i okoline, kao i o tome da svaka prilika prođe bez problema.

 

 

DJEVICA

Imate puno povjerenja u sebe, ali ne biste trebali biti previše samopouzdani niti dominirati. Pokušaj nametanja vlastitih gledišta drugima mogao bi danas završiti s povratkom. Nije dovoljno biti u pravu. Također se morate ponašati na način da ne vrijeđate druge. Skromni pristup može vam pomoći da danas dovršite brojne zadatke na čekanju.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 11. Mart Nekoga će VRLO BLISKA osoba RAZOČARATI kao nikad prije… Evo i kako…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top