DJEVICA – Ne vjeruje u PUSTE RIJEČI i PRAZNA OBEĆANJA. Više nije naivna i zato VJERUJE SAMO u DJELA, jer je zbog svoje dobrote puno puta bila prevarena i razočarana!

Vjerovali ste u riječi i obećanja drugih ljudi, no niste shvatili koliko je to bilo loše za vas. Život vas je naučio da ne možete više nikome vjerovati. Počeli ste vjerovati samo u djela koja netko čini. U dijelima vas nitko ne može slagati. Ostali ste dosljedni svom poštenju i dobroti.

Izgubili ste povjerenje u druge osobe, no sada vjerujete samo sebi. Uvijek ste imali samo jednu želju za svoje prijatelje. Da se prema vama ponašaju isto onako kako i vi prema njima. No neki nisu poštivali vas i vašu dobrotu i naslađivali su se na tuđoj nesreći.

Uvijek ste svima htjeli pomoći i pomagali ste, no kada je vama trebala pomoć, mnogi su vam okrenuli leđa. Na tom primjeru ste i shvatili tko vam je pravi prijatelj, a tko nije. Zbog toga što su vam ostali često slomili srce, sada ste drugačija osoba.

U nikoga više nemate neograničeno povjerenje kakvo ste imali nekada. Neki ljudi uče iz svojih grešaka, dok neki ne. Vi ste naučili neke jako bitne činjenice na svojim greškama i više ih ne upražnjavate u svome životu. Počeli ste druge osobe čitati ,,kao knjigu”.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne treba vam mnogo vremena da shvatite tko je kakav čovjek. To je jedna od vaših vrlina, sa kojom možete prepoznati dobrog čovjeka. To vam pomaže u svakodnevnom životu. Ostale osobe znaju da se sada za vaše povjerenje gotovo više nemoguće izboriti. I sad nakon svega, ponekad…

Nastavak na idućoj stranici…

DJEVICA – Ne vjeruje u PUSTE RIJEČI i PRAZNA OBEĆANJA. Više nije naivna i zato VJERUJE SAMO u DJELA, jer je zbog svoje dobrote puno puta bila prevarena i razočarana!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top