Blizanci će se naći u VELIKIM LJUBAVNIM PROBLEMIMA, Djevica će zračiti od SREĆE, a OVAJ znak će pronaći LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

BLIZANCI

Pred vama je jedan period života u kojemu vas očekuju velike nesuglasice sa vašom voljenom osobom. Ono što ste nekoć sakrili od vašeg partnera, tj. niste mu rekli ono što je važno, on će to sada saznati. I neće mu biti drago što ste mu cijelo vrijeme to tajili.

Doći će vrijeme kada ćete se morati suočiti sa istinom i sve priznati partneru. Neće vam biti zbog toga ni malo lako, no zbog sebe i vašeg partnera morat ćete to učiniti. Povjerenje koje je prije vladalo u vašoj vezi, sada se srozalo na minimum.

Prešutili ste neke veoma važne činjenice koje se vašem partneru nikako nisu svidjele, te on više nema toliko povjerenja u vas koliko je imao prije. Vašem partneru će ta vijest vrlo teško pasti, te se neće moći nositi sa njom baš onako kako ste vi mislili. Tuga i bol će ga pogoditi, te će mu se misli ispreplesti. Postoje velike šanse da će vas zbog te prevare vaš partner i napustiti.

U tim trenutcima biti će jako bitno da budete iskreni kao što ste uvijek i nastojali da budete. Dogodilo se to što se dogodilo i sada više povratka nema. Pokušajte razgovorom riješiti vaše nesuglasice i dokazati vašem partneru da se takve stvari više neće ponavljati. Vaš partner od vas želi čuti samo istinu.

Nastavak na idućoj stranici…

Blizanci će se naći u VELIKIM LJUBAVNIM PROBLEMIMA, Djevica će zračiti od SREĆE, a OVAJ znak će pronaći LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top