VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Netko mora BITI ISKREN prema VOLJENOJ OSOBI iako će joj SLOMITI SRCE!

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Netko mora BITI ISKREN prema VOLJENOJ OSOBI iako će joj SLOMITI SRCE!

11 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend ljubavni horoskop: Možda osjećate da se osoba koju volite i njegujete najviše ohladila, ili je možda čak odlučila da više ne želi biti s vama. Ne shvaćajte znakove previše ozbiljno. Oni oko vas će se potaknuti da neko vrijeme provedu sami kako bi razmislili o svom smjeru i budućim potezima. S obzirom na vrijeme i prostor, vaš će vam se partner (sadašnji ili budući) vratiti još zaljubljeniji nego ikad.

 

 

BIK

Vikend ljubavni horoskop: Danas će odnosima biti potrebno posebno pažljivo rukovanje. Ako se osjećate kao da vam je učinjena nepravda, možda bi bilo bolje odvojiti malo vremena i razmisliti o stvarima. Ovo je prva ključna faza. Kad imate nešto za reći, govorite iskreno iz srca. To će očistiti zrak i stvoriti put za novi početak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vikend ljubavni horoskop: Možda biste željeli prenijeti nešto svom partneru (sadašnjem ili budućem) što zahtijeva veliku taktičnost i delikatnost, ali prirodno se također možete bojati da to učinite. Možda ćete se bojati izgovoriti svoje mišljenje, a ipak ako možete otvoriti svoje srce i prodrijeti kroz ove barijere, otkrit ćete da se može dogoditi nešto prilično lijepo. Dajte ljubavi šansu.

 

 

RAK

Vikend ljubavni horoskop: Određeni odnos danas može biti doveden u ćorsokak. Međutim, to zapravo nije razlog zbog kojeg biste trebali brinuti, sve dok vodite računa o tome da svom partneru (trenutnom ili budućem) prenesete sve brige ili probleme na takav način da se između vas stvore mostovi, umjesto da se uništi povjerenje. Za nekoliko dana, ova gruba mrlja će se očistiti i stvari će ponovno izgledati ružičasto.

 

 

LAV

Ako vam se čini da je vaš partner (sadašnji ili budući) danas malo udaljen, nemojte to shvaćati previše ozbiljno. Danas će se drugi vjerojatno privremeno povući kako bi mogli mirno razmisliti o nekoliko stvari. Unutar dan-dva stvari su se trebale vratiti u normalu, stoga im samo dopustite prijeko potreban prostor.

 

 

DJEVICA

Iako možda u svom srcu znate da ste u pravu, ipak je vrijedno voditi taj razgovor i pobrinuti se da vaš partner (sadašnji ili budući) razumije situaciju. Oboje želite komunicirati na dubljoj razini nego što se može nadati samo riječima. Iako se možda ne vidite oči u oči, možete barem prihvatiti jedno drugo onakvima kakvi jeste.

VAGA

Vjerojatno ćete biti mnogo tajnovitiji nego što je potrebno u vezi s određenim događajem, što bi moglo utjecati na odnos između vas i voljene osobe. Razgovor je imperativ. Bitno je da oboje dobijete pravu perspektivu na situaciju kako biste razriješili sve daljnje strahove ili napetosti. To je samo kratak korak do većeg razumijevanja između vas oboje.

 

 

ŠKORPIJA

Razgovor je danas neophodan kako biste povećali stvarnu komunikaciju u vašoj trenutnoj vezi, ali to mora biti prava vrsta razgovora. Nema smisla zataškavati teške detalje kako bi život bio lakši. Oboje morate riješiti suštinski problem. To će zahtijevati više od malo hrabrosti, ali će se dugoročno isplatiti.

 

 

STRIJELAC

Danas ćete imati mogućnost pristupiti nekim svojim dubljim osjećajima kako biste s voljenom osobom mogli razgovarati o tome kako se stvarno osjećate. Možda ćete biti opravdani u svojoj ljutnji, ali fokusiranje na te negativne osjećaje samo će pogoršati stvari. Ako možete otvoreno i iskreno razgovarati o svojim problemima, otkrit ćete da se razvija nova ljubav koja će sa sobom donijeti pravo ozdravljenje.

 

 

JARAC

Svi razgovori se sastoje od riječi, a ipak postoji suptilna razlika između istinske i površne razmjene koju treba priznati. Možete saznati više o tome kako komunicirate s osobom koja vam je najbliža. Dopustite sebi da kažete što osjećate i nemojte se pretvarati drugačije. Naučiti govoriti iz dubine svog srca odvest će vas na čudesno novo područje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Danas ćete imati priliku razgovarati s nekim s kim već neko vrijeme umirete od želje. Ali nema smisla žuriti odmah sa svim onim pitanjima koja vam se, čini se, uopće ne srame postaviti. Samo ćete ih uplašiti. Ako vam je stvarno stalo do ove osobe, malo razmislite o njezinim osjećajima.

 

 

RIBE

Volite razgovarati s drugima, ali danas jedan razgovor posebno sadrži pravi osjećaj magije. To je također ključ za razvoj plodnijeg i intimnijeg odnosa s nekim tko vam je posebno drag. Naći ćete da se usredotočite na istraživanje svojih osjećaja i da ih iskreno izražavate. Ako možete biti autentični, imate mnogo čemu se radovati.