Expand To Show Full Article
VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Netko mora BITI ISKREN prema

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Netko mora BITI ISKREN prema VOLJENOJ OSOBI iako će joj SLOMITI SRCE!

OVAN

Možda osjećate da se osoba koju volite i njegujete najviše ohladila, ili je možda čak odlučila da više ne želi biti s vama. Ne shvaćajte znakove previše ozbiljno. Oni oko vas će se potaknuti da neko vrijeme provedu sami kako bi razmislili o svom smjeru i budućim potezima. S obzirom na vrijeme i prostor, vaš će vam se partner (sadašnji ili budući) vratiti još zaljubljeniji nego ikad.

 

 

BIK

Danas će odnosima biti potrebno posebno pažljivo rukovanje. Ako se osjećate kao da vam je učinjena nepravda, možda bi bilo bolje odvojiti malo vremena i razmisliti o stvarima. Ovo je prva ključna faza. Kad imate nešto za reći, govorite iskreno iz srca. To će očistiti zrak i stvoriti put za novi početak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda biste željeli prenijeti nešto svom partneru (sadašnjem ili budućem) što zahtijeva veliku taktičnost i delikatnost, ali prirodno se također možete bojati da to učinite. Možda ćete se bojati izgovoriti svoje mišljenje, a ipak ako možete otvoriti svoje srce i prodrijeti kroz ove barijere, otkrit ćete da se može dogoditi nešto prilično lijepo. Dajte ljubavi šansu.

 

 

RAK

Određeni odnos danas može biti doveden u ćorsokak. Međutim, to zapravo nije razlog zbog kojeg biste trebali brinuti, sve dok vodite računa o tome da svom partneru (trenutnom ili budućem) prenesete sve brige ili probleme na takav način da se između vas stvore mostovi, umjesto da se uništi povjerenje. Za nekoliko dana, ova gruba mrlja će se očistiti i stvari će ponovno izgledati ružičasto.

 

 

LAV

Ako vam se čini da je vaš partner (sadašnji ili budući) danas malo udaljen, nemojte to shvaćati previše ozbiljno. Danas će se drugi vjerojatno privremeno povući kako bi mogli mirno razmisliti o nekoliko stvari. Unutar dan-dva stvari su se trebale vratiti u normalu, stoga im samo dopustite prijeko potreban prostor.

 

 

DJEVICA

Iako možda u svom srcu znate da ste u pravu, ipak je vrijedno voditi taj razgovor i pobrinuti se da vaš partner (sadašnji ili budući) razumije situaciju. Oboje želite komunicirati na dubljoj razini nego što se može nadati samo riječima. Iako se možda ne vidite oči u oči, možete barem prihvatiti jedno drugo onakvima kakvi jeste.

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Netko mora BITI ISKREN prema VOLJENOJ OSOBI iako će joj SLOMITI SRCE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top