Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 10. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u petak, 10. mart

9 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Bik

U tome ste da ga osvojite, a u ljubavi to znači da ćete učiniti sve što je potrebno da vaša veza funkcionira…i potraje. Sretni ste što imate partnera koji voli razgovarati; ne boji se riječi, i on, kao i vi, voli reći onako kako jest. Na današnji dan oboje imate jednu od svojih sesija oduška, a one vam, začudo, uvijek uspiju.

Odabrali ste partnera koji je neustrašiv kada je u pitanju komunikacija… A danas je jedan od onih dana kada s njim rješavate određene probleme. Nema tu nikakvog skrivenog motiva. Imate toliko povjerenja u tu osobu da znate da kakvu god bombu bacite, ona će biti tu da shvati zašto je bacate. I, što je najbolje od svega – on to može podnijeti, što oslobađa toliko pritiska s vas.

U blizini partnera osjećate se slobodno i opušteno, pa danas, kada mu pustite pravu misao, možete biti sigurni da će biti tu za vas, sto posto.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac

Oduvijek ste osjećali da trebate nekoga tko će vas razumjeti, u potpunosti, i da bi ikada imali dobru, čvrstu ljubavnu vezu, ta druga osoba bi se morala nositi s vašom osobnošću ‘kakvom jest’. Nije da si težak, ali ponekad znaš biti pomalo derište, a slučajno će na današnji dan tvoja deristička strana izaći na vidjelo.

Budući da radite s tranzitnim Mjesecom u trigonu s Plutonom, ovu će drsku stranu lako ukrotiti volja vašeg partnera da vas razumije. To što mu je toliko stalo potpuno vas razoružava i dopušta vam da ‘derište’ ostavite po strani. Možda ćete danas čak biti dirnuti do suza zbog suosjećanja vašeg partnera. Čini se da te ovdje nitko ne odbija, Jarče, i da si konačno našao svoje sigurno mjesto. Uživajte u danu…i prestanite se vrpoljiti!

Stranice: 1 2