Ovaj VIKEND će biti VELIČANSTVEN! Blago vama ako ste rođeni u OVIM znacima!

OVAN

Ako se slučajno obučavate za novi zanat, učite novu tehniku ​​ili ste možda procijenjeni nakon stažiranja, možete očekivati ​​da će se ove aktivnosti završiti na visokoj točki. Možda ste se donekle bojali da će se oni koji su na vlasti mrštiti na vašu originalnost. Naprotiv, čini se da odgovorni ljudi to cijene više nego što znate.

 

 

BIK

Trebao bi iskoristiti dane za razmišljanje o svojoj profesionalnoj budućnosti. Čini se da mnoge sile rade zajedno kako bi razjasnile vaše ideje o toj temi. Umjesto da se pobunite na najmanju provokaciju, kao što to činite u posljednje vrijeme, bilo bi puno razumnije da prvo razmislite o osnovnim materijalnim potrebama vas i vaše obitelji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Možda se osjećate kao da vam snažne emocije smetaju vašim snovima. Ili možda otkrivate da ste toliko zamotani u određenu viziju budućnosti da se gubite u vlastitom mozgu. Gubite dodir sa sadašnjošću jednostavno zato što ste toliko usredotočeni na maglovitu ideju koja još i ne postoji. Odmaknite se od svog trenutnog načina razmišljanja i ponovno procijenite situaciju.

 

 

RAK

Iako bi vam dan koji je pred vama mogao biti pomalo stresan, to je ključni dan u vašem profesionalnom razvoju. Budući da vam je u posljednje vrijeme nedostajalo inspiracije, ne smijete propustiti priliku koja vam se danas pruža. Mogli biste saznati za staž u novom području, što može dovesti do nove strasti ili predanosti. Očekujte da se u vama oblikuje nova želja za budućnost!

 

 

LAV

Danas nije vrijeme za sanjarenje! Upravo suprotno. Možete očekivati ​​da ćete morati riješiti niz manjih tehničkih problema koji uključuju komunikaciju ili prijenos. U cjelini, bit će to pomalo naporan dan, ali barem će vam um biti zauzet, ne ostavljajući mjesta za teška unutarnja pitanja koja vas toliko muče u posljednje vrijeme.

 

 

DJEVICA

Možda ste zapeli u načinu razmišljanja od kojeg ne možete pobjeći. Budite oprezni u poduzimanju akcija temeljenih na idejama ukorijenjenim više u prošloj fantaziji nego sadašnjoj stvarnosti. Vaše emocije mogu vas izigrati. Mogli biste biti vezani za san koji ima više veze s hranjenjem vašeg ega nego s ispunjenjem vaše sudbine. Preispitajte svoje motive. Možda ćete otkriti da vam je bolje preusmjeriti svoju energiju negdje drugdje.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Ovaj VIKEND će biti VELIČANSTVEN! Blago vama ako ste rođeni u OVIM znacima!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top