NEDELJNI HOROSKOP od 10. do 17. Marta: Kad sreća prati – OVE znakove će ova sedmica obradovati i iskreno usrećiti!

OVAN

Srce je imalo svoje čežnje i želje, morali ste proširiti sliku i promijeniti perspektivu ili dvije, a sada ste spremni preuzeti stvari u svoje ruke. Znate što se može učiniti i ne želite naletjeti na zidove dok jurite za snovima koji su još uvijek predaleki. Pazite da smjer bude jasan, kako ne biste zaglibili u ponavljanju obrazaca ili rutina koje ne vode kamo želite ići.

Neki problemi idu dublje nego što ste mislili. Ako ne možete premostiti nesporazume iz prošlosti, bilo bi mudro pronaći nekoga tko misli slično, kako biste mogli podijeliti svoje brige i bolje razumjeti vlastitu poziciju.

Ovotjedna afirmacija: “Prepoznat sam i voljen.”

 

 

BIK

Mogu se očekivati ​​oštre riječi i radnje, posebno na vašem radnom mjestu, a vašem tijelu treba puno pažnje kako biste mogli kanalizirati energije koje izlaze na vidjelo. Stvari mogu biti neugodne, ali aktivnost će vam podići raspoloženje i pomoći vam da napravite promjene u vanjskom svijetu koje su konačno zrele.

Odnosi nisu baš prioritet, čak i ako o njima pretjerujete ili čak i ako ste opsesivno zabrinuti zbog kontakta koji vam je blizak. Ostavite stvari neko vrijeme, držite riječi nježnim i smirenim i pokušajte razumjeti drugu stranu svake priče kako biste vidjeli širu sliku.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam nježan i ljubazan.”

 

 

BLIZANCI

Kada se bojimo, kroz znoj se oslobađa kemijski feromon. Možete nanjušiti da nešto nije u redu, ali ne znate što je to. Destruktivne energije drugih ljudi utječu na vas ispod površine, izvan onoga što je vidljivo, a vi morate vjerovati svom predosjećaju da se oslobodite nepotrebnih problema i zapleta koji vas čine tjeskobnim.

Ne dugujete previše objašnjenja, pogotovo kada se vaš kreativni rad kritizira i iznosi na raspravu. Vaše talente treba cijeniti. Ako se nalazite na mjestu gdje ih ne prepoznaju, možda je vrijeme za mnogo veće promjene nego što ste mislili da ćete učiniti u skorije vrijeme.

Ovotjedna afirmacija: “Poštujem svoje unutarnje dijete.”

 

RAK

Potreba za ljepotom, umjetnošću i ravnotežom ovih je dana naglašena, ali čini se da se previše stvarnosti miješa u sliku koju želite stvoriti. Neki se ciljevi mogu činiti nedostižnim ili previše zamornim da bi se njima posvetili. Odaberite strpljenje umjesto da se oslobodite stvari koje vas istinski motiviraju i donose sreću u vaš svijet. Ostanite dosljedni i zaglavite u odgovornosti za svoj život.

Koliko god mali problemi u životu bili frustrirajući, možete ostati mirni. Meditirajte, provedite vrijeme u kontaktu s prirodom i izbjegavajte ljude koji pritiskaju previše vaših gumba. Niste se dužni posvetiti bilo kakvom sukobu ili ostati u situacijama koje su previše grube za srce. Čuvajte se zaštićenim i voljenim.

Ovotjedna afirmacija: “Siguran sam i podržan sam od strane Svemira.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

LAV

Ostanite dosljedni i budite mirni u svakoj situaciji, procesu ili projektu. Koliko god neka djela bila učinkovita, ako isključuju vaše osjećaje, neće donijeti rezultate kojima se nadate. Timski rad vas može udaljiti od cilja i neke stvari morate raditi u samoći. Ne zaboravite da vam je potreban i emocionalni kontakt i podrška na tom putu.

Sport i tjelesna aktivnost donose brze rezultate i pomažu očistiti um. Dajte svojoj rutini poticaj energije da obnovite ono što je izgubljeno u mentalnim aktivnostima koje nisu donijele konkretne rezultate. Vrijeme je da se uložite u materijalne, praktične aspekte života.

Ovotjedna afirmacija: “Uzemljen sam i povezan sa Zemljom.”

 

DJEVICA

Čajna žličica tvari neutronske zvijezde bila bi teška oko 10 milijardi tona. Neke su stvari u ovom Svemiru teže od drugih, čak i ako se na prvi pogled ne čine. To vrijedi i za osobne stvari, i ne biste se trebali čuditi što određena pitanja idu duboko i nose povijesne ili generacijske traume skrivene ispod emocija koje ne znate objasniti ili podijeliti sa svijetom.

Spremni ste nazvati neke usluge i slobodno komunicirati o svakoj situaciji, ali na putu vam stoji nešto puno veće. Pričekajte pravo vrijeme umjesto da forsirate stvari koje očito još nisu zrele.

Ovotjedna afirmacija: “Strpljiv sam i usredotočen.”

Nastavak na idućoj stranici….

NEDELJNI HOROSKOP od 10. do 17. Marta: Kad sreća prati – OVE znakove će ova sedmica obradovati i iskreno usrećiti!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top