Izaberi sliku DOBRE KARME! Saznat ćeš na koji način ćeš biti NAGRAĐEN za SVA VELIKODUŠNA i PLEMENITA DJELA

Izaberi sliku DOBRE KARME! Saznat ćeš na koji način ćeš biti NAGRAĐEN za SVA VELIKODUŠNA i PLEMENITA DJELA

9 ožujka, 2023 0 By Admin

DRUGI SIMBOL:

Vi nemate prevelika očekivanja od života, pogotovo kada je o vama riječ. Vaše želje su najviše usmjerene prema ljudima koje volite. Za sebe tražite samo malo više sreće i samo malo ljubavi. To bi vama bilo sasvim dovoljno za sreću.

U ljubavi niste imali previše sreće. Uvijek ste vi bili ona strana koja je puno davala, a malo dobivala. Uvijek ste vi bili ona strana koja je popuštala, opraštala, pronalazila razumijevanje za partnera i davala sebe. Pri tome, malo ste zauzvrat dobivali. Ali, to će se promijeniti i vas će karma nagraditi za sve vaše žrtve i sva vaša velikodušna djela.

Karma vam šalje u život osobu sa kojom ćete pronaći sreću. Šalje vam osobu koja će vam pružati onakvu ljubav kakvu zaslužujete. Više nećete dobivati mrvice, nego onu pravu ljubav koja svaki dan dokazuje ljubav. Sva ta zbivanja promijenit će vaš život. Bit ćete puno sretniji i ispunjeniji. Karma ponekad kasni, ali ipak dođe i nagradi.

 

TREĆI SIMBOL:

Imate puno briga i problema u životu. Najteže vam pada što zapravo nemate u svojoj blizini nekoga tko bi vas shvatio kako se osjećate. Svi gledaju samo sebe i svoje interese, a na druge ne obraćaju pažnju. Nitko ne zna zapravo kako vi osjećate.

Bez obzira što to ne bi riješilo vaše brige, dobro bi došla koja riječ podrške i utjehe ili samo razumijevanje. Ponekad vam se čini kao da ste sami na svijetu, a niste. Mnogo je raznih lica oko vas, ali malo tko mari, malo tko vas pita kako ste.

I onda čovjek shvati da se zapravo mora sam boriti i izboriti za komadić svoje sreće. Ali, svaka dobrota bude nagrađena. Svako strpljenje se kad-tad isplati. Vi niste sami jer sreća je ovaj put uz vas, a karma će vas nagraditi za sva vaša velikodušna djela. Ponekad dolazi sporo, ali ipak dođe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

A upravo će vas karma nagraditi i otjerati velik dio vaših problema, a donijeti vam sretnije i bezbrižnije dane. Vaši problemi će pronaći izlaz i riješenje, a vama donijeti mir u duši.

Stranice: 1 2