Expand To Show Full Article
Već u drugoj sedmici Marta OVAJ znak može se NADATI NEOČEKIVANOM, dok OVOM znaku konačno dolazi KRAJ LJUBAVNE KRIZE! -

Već u drugoj sedmici Marta OVAJ znak može se NADATI NEOČEKIVANOM, dok OVOM znaku konačno dolazi KRAJ LJUBAVNE KRIZE!

OVAN

Nije baš kao da sjedite i dinstate oko neslaganja između vas i voljene osobe. Ipak, planetarnim poravnanjem, mogli biste se osjećati kao da ste došli u ćorsokak i ne znate što učiniti sljedeće. Možda umjesto više razmišljanja, potrebna je neka akcija. Samo mu recite kako stvari stoje s vama i da želite razgovarati.

 

BIK

Ne brinite ako vam je teško biti fleksibilni i prilagodljivi u svom pristupu drugome. Planetarno poravnanje čini lakši i tečni razgovor težim. Umjesto da se brinete o tome što i kako pokušavate reći, iskreno slušajte onoga na koga ste ciljali. Stvarno slušajte što govor, i tada ćete smatrati da to uopće nije problem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nebesko ozračje može vas potaknuti da poduzmete konačnu akciju u vezi s nekim kome već neko vrijeme pišete putem interneta. Shvaćate da, iako se možda niste fizički sreli, morate se upoznati na daleko dubljoj razini. Možda je sljedeći korak telefonski poziv da mu kažete kako se osjećate.

 

RAK

Planetarni aspekt vas stavlja u dilemu, pogotovo zato što niste sigurni gdje se nalazite u svojoj najnovijoj vezi. Željeli biste svom novom partneru reći da imate određene potrebe koje biste željeli da s vremena na vrijeme uzme u obzir, ako to nije previše za vas. Ako odbije poslušati, onda stavite plan B u akciju.

 

LAV

Nebeska energija može učiniti da se osjećate kao olovni uteg, ali nemojte odustati i odlučite provesti dane sami gledajući plačljive filmove. Ovo bi mogli biti vrlo produktivni dani ako dogovorite spoj sa svojim ljubavnim interesom i zajedno radite nešto ozbiljnije intelektualno. Idite pogledati predstavu koja vas uči o životu i ljubavi, na primjer. Oboje ćete otići vrlo nadahnuti.

 

DJEVICA

Pod utjecajem snažne planetarne energije, ovo su dani za romantiku u punom sjaju. Bilo da ste u trajnoj vezi ili na prvom spoju, bilo bi vam pametno odjenuti se u nježno plavo ili boje koje dočaravaju sedef. Vaše će interakcije biti vrlo usmjerene na osjećaje, a vi ćete htjeti podijeliti svoje najdublje tajne i svoju ljubav.

Nastavak na idućoj stranici…

Već u drugoj sedmici Marta OVAJ znak može se NADATI NEOČEKIVANOM, dok OVOM znaku konačno dolazi KRAJ LJUBAVNE KRIZE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top