Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 9. mart

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 9. mart

8 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

9. mart donosi vam Pun Mjesec u Djevici, a s ovim tranzitom dolazi i želja da svoju romantičnu vezu podignete na višu razinu. Volite se kretati vlastitim tempom i rijetko dopuštate da vas se tjera ili manipulira da učinite nešto što ne želite.

Osjećate se sigurno s osobom s kojom ste prisutni jer vas nikada nije pokušala nagovoriti da postanete netko tko niste, niti vas je pokušala uvjeriti da učinite nešto što ne želite.

Međutim, niste zaglavili u kolotečini i imate ideje o tome kako izgleda razvoj veze, a tijekom Punog Mjeseca u ožujku svom ćete partneru iznijeti nekoliko ideja ‘kao Strijelac’. Vjerujete u sebe i svoje kreativne ideje i vidjet ćete da je vrlo lako pridobiti partnera da vam se pridruži.

 

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Možda večeras nećeš zavijati pod svjetlom punog Mjeseca, ali ćeš se sigurno izražavati na druge načine, Jarcu. Možda ćete se osjećati malo slobodnije u razgovoru sa svojim romantičnim partnerom i nemojte me krivo shvatiti, ta ‘sloboda’ će djelovati prilično zavodljivo.

Ako ste se suzdržavali reći ono što vam je na umu, onda vam ovaj dan otvara vrata i bilo bi dobro da izađete i kažete riječi koje je vaš partner želio čuti. Neće vas ubiti ako mu date ono što želi, čak i ako je to glupa stara fraza; zašto ga poštedjeti ove radosti?

On vas želi čuti ‘kako to kažete’. Ako to učinite, bit ćete spremni da se vrata ljubavi širom otvore. Baci inhibicije u vjetar, Jarcu. Gledajte što se događa kada to učinite. Savjet: sve je u redu.

Stranice: 1 2