TOKOM NAREDNIH DANA: OVAJ znak će nakon DUGO vremena KONAČNO moći REĆI da je SRETAN…

TOKOM NAREDNIH DANA: OVAJ znak će nakon DUGO vremena KONAČNO moći REĆI da je SRETAN…

10 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Tokom narednih dana: Imate li vrt ili neke sobne biljke koje izgledaju malo viseće? Ne brinite hoće li svi umrijeti ili ne. Oživite ih! Možda gledate na neke stvari s više problema nego što vrijede. Dajte si prostora da neko vrijeme budete tmurni, a zatim se oporavite. Kupite sebi poklon.

 

 

BIK

Može se činiti da su bliski prijatelji, ljubavni partner ili djeca tiho, melankolično raspoloženi. Možda se pitate jeste li učinili nešto da to prouzročite, ali to vjerojatno ima vrlo malo veze s vama, ako ništa drugo. Odgovornosti bi mogle opterećivati ​​sve, uključujući i vas. Jedini odgovor je ubaciti se i voditi brigu o poslu. Onda se poslije počastite!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Obaveze u kući mogu se značajno povećati, ostavljajući vam osjećaj kao da ste jedini član kućanstva koji nešto radi. Možda ćete se prepustiti tmurnosti, ali nemojte se predugo zadržavati na tome. Osjećat ćete se puno bolje ako se uključite i pobrinete se za sve što treba učiniti, a zatim se počastite izlaskom na proslavu. Idite u kino, ili još bolje, na koncert.

 

 

RAK

Požuri i čekaj je ovih dana fraza. Posjet bliskog prijatelja, ljubavnog partnera ili kolege mogao bi biti odgođen, možda zbog nečega u vezi s novcem ili možda umjetnošću. Drži vas zarobljenim da čekate, ne možete nigdje otići. U ovakvim trenucima najbolje je odvratiti se. Pronađite nešto što će vas zaokupiti i vrijeme će vam brže prolaziti.

 

 

LAV

Finansijski ste dobro išli. Želite biti bolje, ali možete se osjećati privremeno obeshrabreno. Čini se da morate nastaviti raditi više da biste održali tempo. Ovo je više rezultat niskog bioritma nego bilo kakve prave procjene vaše situacije. Danas ćete se možda morati malo više potruditi, ali dobit ćete željene rezultate. Sutra će vam tada biti lakše.

 

 

DJEVICA

Možda mislite da izgledate grozno i ​​možda želite izaći i promijeniti cijeli svoj izgled. Kupite novu odjeću i idite na trening. Iako vjerojatno izgledate prilično dobro, ove aktivnosti čine da se osjećate dobro i povećavate samopouzdanje. Vaša slika o sebi je proporcionalna vašem stanju uma. Možda se sada osjećate malo potišteno.

VAGA

Možda se osjećate nevoljeno iako za to nema pravog razloga. Vaši bi odnosi trebali biti prilično jaki, ali vam je bioritam pao pa vam možda nedostaje samopouzdanja. Nazovite bliskog prijatelja i okupite se. Idite u kupovinu ili u kino i podignite raspoloženje. Do kraja dana ponovno ćete se osjećati kao stari!

 

 

ŠKORPIJA

Planove da se nađete s prijateljima mogle bi odgoditi obaveze. To vas neće spriječiti ali će značiti da se okupite malo kasnije. Netko vama blizak mogao bi se osjećati malo potišteno i tražiti suosjećajno uho. Pokušajte navesti ovu osobu da zaboravi svoje nesigurnosti i vidi situaciju kakva jest.

 

 

STRIJELAC

Možda ćete se morati malo više potruditi da sada zaradite novac. To može uključivati ​​stavljanje dodatnog vremena na zadatak ili jednostavno može značiti da morate napraviti nekoliko dodatnih putovanja u banku. Umjetnički uvidi možda neće stizati tako obilno kao inače, ali ovo je u redu. Opustite se i pustite stvari da budu, a ideje će ponovno početi dolaziti.

 

 

JARAC

Moglo bi se dogoditi nekakvo kašnjenje u primanju potvrde. Ovo bi moglo biti razočaravajuće, ali nemojte dopustiti da vas iznervira. Dobit ćete ga, samo možda ne na vrijeme! Ovo nije dobar dan za sklapanje pravnih ugovora ili početak godišnjeg odmora. Izvrstan je dan za obavljanje svakodnevnih zadataka.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Depresivne vijesti o stanju u svjetskoj ekonomiji ili burzi mogle bi vas natjerati da se osjećate sumorno i da se zapitate o svojoj financijskoj budućnosti. Ne brinite. Svjetsko gospodarstvo je u prilično dobrom stanju, a trebali biste biti i vi. Vlasnički kapital ulaganja u nekretnine mogao bi se smanjiti, ali bi se uskoro trebao oporaviti. Idite s tokom i ne vjerujte svemu što pročitate ili čujete.

 

 

RIBE

Bliski prijatelj ili romantični partner možda ne izgleda komunikativan i možda se zapitate brine li se ta osoba do vas. On ili ona ima nekoliko poteškoća, možda u vezi s novcem, pa nije posebno dobro društvo. Slušajte ako vaš prijatelj želi razgovarati, ali inače samo budite tu. To je ionako važno.