Expand To Show Full Article
TOKOM NAREDNIH DANA: OVAJ znak će nakon DUGO vremena KONAČNO moći REĆI da je SRETAN... -

TOKOM NAREDNIH DANA: OVAJ znak će nakon DUGO vremena KONAČNO moći REĆI da je SRETAN…

OVAN

Imate li vrt ili neke sobne biljke koje izgledaju malo viseće? Ne brinite hoće li svi umrijeti ili ne. Oživite ih! Možda gledate na neke stvari s više problema nego što vrijede. Dajte si prostora da neko vrijeme budete tmurni, a zatim se oporavite. Kupite sebi poklon.

 

 

BIK

Danas se može činiti da su bliski prijatelji, ljubavni partner ili djeca tiho, melankolično raspoloženi. Možda se pitate jeste li učinili nešto da to prouzročite, ali to vjerojatno ima vrlo malo veze s vama, ako ništa drugo. Odgovornosti bi mogle opterećivati ​​sve, uključujući i vas. Jedini odgovor je ubaciti se i voditi brigu o poslu. Onda se poslije počastite!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Obaveze u kući mogu se značajno povećati, ostavljajući vam osjećaj kao da ste jedini član kućanstva koji nešto radi. Možda ćete se prepustiti tmurnosti, ali nemojte se predugo zadržavati na tome. Osjećat ćete se puno bolje ako se uključite i pobrinete se za sve što treba učiniti, a zatim se počastite izlaskom na proslavu. Idite u kino, ili još bolje, na koncert.

 

 

RAK

Požuri i čekaj je današnja fraza. Posjet bliskog prijatelja, ljubavnog partnera ili kolege mogao bi biti odgođen, možda zbog nečega u vezi s novcem ili možda umjetnošću. Drži vas zarobljenim da čekate, ne možete nigdje otići. U ovakvim trenucima najbolje je odvratiti se. Pronađite nešto što će vas zaokupiti i vrijeme će vam brže prolaziti.

 

 

LAV

Finansijski ste dobro išli. Želite biti bolje, ali možete se osjećati privremeno obeshrabreno. Čini se da morate nastaviti raditi više da biste održali tempo. Ovo je više rezultat niskog bioritma nego bilo kakve prave procjene vaše situacije. Danas ćete se možda morati malo više potruditi, ali dobit ćete željene rezultate. Sutra će vam tada biti lakše.

 

 

DJEVICA

Danas možda mislite da izgledate grozno i ​​možda želite izaći i promijeniti cijeli svoj izgled. Kupite novu odjeću i idite na trening. Iako vjerojatno izgledate prilično dobro, ove aktivnosti čine da se osjećate dobro i povećavate samopouzdanje. Vaša slika o sebi je proporcionalna vašem stanju uma. Možda se sada osjećate malo potišteno.

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM NAREDNIH DANA: OVAJ znak će nakon DUGO vremena KONAČNO moći REĆI da je SRETAN…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top