Expand To Show Full Article
OVIM zodijacima NEĆE BITI LAKO, jer će se morati BORITI za svoju LJUBAVNU SREĆU i BUDUĆNOST! -

OVIM zodijacima NEĆE BITI LAKO, jer će se morati BORITI za svoju LJUBAVNU SREĆU i BUDUĆNOST!

OVAN

Planetarna usklađenost potiče vas i one koji su vam bliski da osjećate strast prema gotovo svemu. To varira od stanja u zemlji do stanja vaše veze. Ovisno o tome na koji način tome pristupite, pred vama bi mogao biti odvratni ili revolucionarni dani. Ako možete odoljeti iskušenju da budete previše nasilni i budete obzirniji, sigurno ćete izaći na prvo mjesto.

 

 

BIK

Veze će biti vatrene i dramatične na više načina. Planetarna usklađenost potiče vas da izrazite kako se osjećate, a ako ste potiskivali određene emocije, možda ćete otkriti da ih više ne možete zadržati ni na trenutak. Volite dramu, a danas će vjerojatno biti dosta toga – samo budite sigurni da znate kako se nositi s tim.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarna usklađenost čini vaš šećerni med ekstra živahnim i strastvenim. Ovo bi moglo biti malo naprezanje, pogotovo jer više volite miran život. Oni mogu isprobati nekoliko genijalnih ili atletskih načina da vas navedu da se pridružite njihovim igrama, ali budući da ste takvi, vjerojatno ćete se žaliti da patite od napada panike, a ne surađivati.

 

 

RAK

Uživate u većini aspekata veza, ali vam je malo teško osjećati se ugodno s pravom strašću. Poravnavanje planeta zasigurno će izazvati strast u onima koji su vam bliski, pa se bolje pripremite na cijeli niz emocija, pogotovo jer će vjerojatno biti divlje i vatrene, a nimalo “lijepo” izražene . Pokušajte i pustite se već jednom!

 

 

LAV

Život je pun iznenađenja i nježnih trenutaka, a trenutni astralni aspekt pruža mogućnost i jednog i drugog. Susret koji se dogodi iz vedra neba može vas odvesti u svijet mašte u kojem stvari nisu baš onakve kakvima se čine. Sve je savršeno, idilično i pozitivno čarobno, stoga uživajte dok možete, ali nemojte očekivati ​​da ćete sve zadržati.

 

 

DJEVICA

U ljubavi ponekad dajemo toliko obećanja da je kasnije nemoguće ispuniti. Trenutni astralni aspekt može vas natjerati da date nekoliko visokih izjava o sebi, čime se bavite, gdje živite i jeste li trenutno slobodni ili ne. Iako možda osjećate da možete prevariti određene ljude, istina će na kraju izaći na vidjelo i sustići vas. Najbolje je biti iskren od samog početka.

Nastavak na idućoj stranici…

OVIM zodijacima NEĆE BITI LAKO, jer će se morati BORITI za svoju LJUBAVNU SREĆU i BUDUĆNOST!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top