OVIM zodijacima NEĆE BITI LAKO, jer će se morati BORITI za svoju LJUBAVNU SREĆU i BUDUĆNOST!

OVIM zodijacima NEĆE BITI LAKO, jer će se morati BORITI za svoju LJUBAVNU SREĆU i BUDUĆNOST!

5 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Planetarna usklađenost potiče vas i one koji su vam bliski da osjećate strast prema gotovo svemu. To varira od stanja u zemlji do stanja vaše veze. Ovisno o tome na koji način tome pristupite, pred vama bi mogao biti odvratni ili revolucionarni dani. Ako možete odoljeti iskušenju da budete previše nasilni i budete obzirniji, sigurno ćete izaći na prvo mjesto.

 

 

BIK

Veze će biti vatrene i dramatične na više načina. Planetarna usklađenost potiče vas da izrazite kako se osjećate, a ako ste potiskivali određene emocije, možda ćete otkriti da ih više ne možete zadržati ni na trenutak. Volite dramu, a danas će vjerojatno biti dosta toga – samo budite sigurni da znate kako se nositi s tim.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarna usklađenost čini vaš šećerni med ekstra živahnim i strastvenim. Ovo bi moglo biti malo naprezanje, pogotovo jer više volite miran život. Oni mogu isprobati nekoliko genijalnih ili atletskih načina da vas navedu da se pridružite njihovim igrama, ali budući da ste takvi, vjerojatno ćete se žaliti da patite od napada panike, a ne surađivati.

 

 

RAK

Uživate u većini aspekata veza, ali vam je malo teško osjećati se ugodno s pravom strašću. Poravnavanje planeta zasigurno će izazvati strast u onima koji su vam bliski, pa se bolje pripremite na cijeli niz emocija, pogotovo jer će vjerojatno biti divlje i vatrene, a nimalo “lijepo” izražene . Pokušajte i pustite se već jednom!

 

 

LAV

Život je pun iznenađenja i nježnih trenutaka, a trenutni astralni aspekt pruža mogućnost i jednog i drugog. Susret koji se dogodi iz vedra neba može vas odvesti u svijet mašte u kojem stvari nisu baš onakve kakvima se čine. Sve je savršeno, idilično i pozitivno čarobno, stoga uživajte dok možete, ali nemojte očekivati ​​da ćete sve zadržati.

 

 

DJEVICA

U ljubavi ponekad dajemo toliko obećanja da je kasnije nemoguće ispuniti. Trenutni astralni aspekt može vas natjerati da date nekoliko visokih izjava o sebi, čime se bavite, gdje živite i jeste li trenutno slobodni ili ne. Iako možda osjećate da možete prevariti određene ljude, istina će na kraju izaći na vidjelo i sustići vas. Najbolje je biti iskren od samog početka.

VAGA

Trenutna astralna energija čini određene probleme između vas i vašeg šećernog meda prilično nejasnim. Iako želite riješiti te stvari prije nego što izmaknu kontroli i postanu previše komplicirani i apstraktni, trenutno to nije moguće. Čini se da dodatni čimbenici ulaze u situacije koje čine zbrku još gorom. Za sada ne činite ništa. Ali zadržite odvojenu perspektivu; stvari će se postupno poboljšati.

 

 

ŠKORPIJA

Trenutni astralni aspekt uključuje i otrcano i svetačko, što se tiče odnosa. Vi i voljena osoba mogli biste se uplesti u neko vrlo podmuklo ponašanje u ime romantike, ali isto tako lako bi se bilo tko od vas mogao uzdići do visine stvarne brige i suosjećanja, bez obzira za što bi drugi mogao biti kriv. Danas možete igrati svoju ruku na oba načina!

 

 

STRIJELAC

Danas se ljubav možda temelji na nekoliko zabluda najzanimljivije i najzanosnije vrste. Trenutni astralni aspekt može vas zateći kako sline nad nekim tko kao da predstavlja vašeg idealnog romantičnog partnera. Pratiš svaki njegov pokret, držiš se za svaku njegovu riječ i ne možeš podnijeti da ga na trenutak ispustiš iz vida, jer se bojiš da ćeš ga izgubiti. Možda je vrijeme za odrastanje.

 

 

JARAC

Astralni aspekt u igri donosi onaj stari dodir magije u ljubav i odnose danas. No, iako se to može činiti doista fantastičnim, i kao da ste prebačeni na sedmo nebo ili oblak devet, nemojte pretpostavljati da je to samo ‘slavno biće’, koje je sada stiglo da vas spasi od samoće, dosade i smrzavanja hladan krevet. Moglo bi biti, ali samo nemojte još računati na to!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Planetarna usklađenost možda vas čini odlučnim da svoje osjećaje obznanite određenoj osobi koja vas privlači već neko vrijeme. Jedini problem je što biste mogli biti previše nadmoćni i gotovo dominirati u svojoj žurbi da iz njih izvučete neku vrstu obveze. Zapravo ćete ih odgoditi ako naiđete prejaki, pa polako.

 

 

RIBE

Ako želite promijeniti svoje bliske odnose, dobit ćete svu pomoć koju želite i trebate od današnjeg planetarnog poravnanja. Ovo je uglavnom pozitivno vrijeme kada možete razgovarati o svim pitanjima koja vas zbunjuju ili razočaravaju. Ali može postojati iskušenje da progovorite i odbijete saslušati odgovor. Zapamtite, to mora biti dvosmjeran proces.