Expand To Show Full Article
OVA 3 zodijaka će moći reći da im se KONAČNO POČINJU OSTVARIVATI ŽELJE... -

OVA 3 zodijaka će moći reći da im se KONAČNO POČINJU OSTVARIVATI ŽELJE…

OVAN

Najveće pčele na svijetu žive na Himalaji i prave halucinogeni med. Želite istraživati ​​svijet i čini se da ste predugo zapeli na jednom mjestu. Iako okolnosti možda ne podržavaju vaš sljedeći potez, pobrinite se da stagnacija ne dolazi od partnera ili voljene osobe koja nije spremna ostati uz vas u vašoj sljedećoj avanturi.

Suovisni odnosi nisu baš najbolja mogućnost. Podsjetite se na osobni prostor i slobodu koju već imate. Vaša je odgovornost učiniti sebe sretnim.

 

 

BIK

Zdrava očekivanja ne možete smanjiti, ali njihovo ispunjenje možete potražiti negdje drugdje. Nema razloga da svoj imidž suzite na jednu osobu ili jednu okolnost koja bi “trebala” imati ulogu koju tražite u svom životu kada je toliko prilika upravo pred vama.

Promjene koje ste napravili još uvijek odzvanjaju u vašem umu i sada ste spremni okrenuti se svom unutarnjem svijetu, svijetu Jastva i postaviti svoje zdrave prioritete na takav način da vaša radosna autentičnost bude uključena i na vrhu popisa.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ako se usredotočite na dobro, dobro će vas s vremenom nagraditi. Sigurni ste da ste neke od svojih novih izbora utemeljili na zdravim i pozitivnim uvjerenjima i da ih nećete promijeniti samo zato što netko drugi inzistira na vama. Komunikacija može postati škakljiva, zapetljana, opterećena stagnacijom gdje bi trebala teći.

Odaberite svoje bitke, ostavljajući vrijeme za voljene osobe čak i ako ovo nije vrijeme koje obično slavite. Vrijeme je da zaronite u kolektivni osjećaj radosti i zabavite se s ljudima koji poznaju i prepoznaju vaše srce.

 

 

RAK

Čini se da zaboravljate važne informacije iz prošlosti samo zato što se nečiji stav čini drugačijim ili dovoljno samouvjerenim da vas natjera da preispitate svoju perspektivu. Nema cjenkanja sa stvarnošću, čak ni ako svatko ima svoju verziju istine.

Potvrdite vlastite emocije, izbjegavajući rane koje su u vašem životu opetovano stvarali isti ljudi. Visoka cesta nije nužno povezana s visinama ega i morate njegovati vlastite vrijednosti.

 

 

LAV

U 17. stoljeću postojalo je razdoblje kada je Boston imao zabranu Božića. Postoje stvari koje biste rado preskočili, ne zato što ste mrzovoljni, već zato što vam se čine besmislenim ili opterećujućim kad već imate puno toga na tanjuru. Budite strpljivi i nemojte se savijati pod pritiskom. Imate puno čemu se radovati.

Promjene vaše rutine mogle bi postati teže ako previše razmišljate o vremenskim okvirima i koliko će trajati određeni projekti. Jednostavno se pomičite korak po korak.

 

 

DJEVICA

Raspoloženi ste započeti nešto novo dok se držite starih emocija i pitate se koje od njih treba oživjeti. Pokušajte ne pokleknuti pred povijestima koje ste davno prevladali. Povratak nekim od vaših loših navika može utjecati na vaše razumne odluke.

Još ne vidite cijelu sliku, ali vas to ne sprječava da usput promatrate detalje. Budite inspirirani i kreativni na putu do bilo kojeg cilja.

Nastavak na idućoj stranici…

OVA 3 zodijaka će moći reći da im se KONAČNO POČINJU OSTVARIVATI ŽELJE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top