LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Mart: Jedan znak će danas KONAČNO sam sebi PRIZNATI da je PRESTAO VOLJETI…

OVAN

Možda imate neke zabrinutosti o vašem napretku na poslu. Čini se da vaše samopouzdanje označava vaše projekte. Uzmite srce, ovo je samo privremena prepreka. Čak i ako idete dva koraka natrag za svaka tri koraka naprijed, barem se krećete u pravom smjeru, čak i ako je napredak sporije nego što želite. Vjerujte da ćete u konačnici biti uspješni.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ste malo opsjednuti pronalaženjem svoje prave svrhe u životu upravo sada. Iako ne želite to priznati, to može biti zauzimanje vaših misli mnogo vremena. Pokušajte ne biti tako pod stresom zbog toga. Shvatite da poznavanje vaše prave svrhe može potrajati mnogo godina, čak i doživotno, pažljivog razmišljanja i promatranja. Pokušajte umjesto toga usredotočiti na uživanje u svakodnevnim trenucima, možda provedenim sa svojim voljenima.

 

 

BLIZANCI

Vi ste skloni biti prilično senzualni, ali danas možete nadmašiti i vaša vlastita očekivanja. Možda ste se osjećali pod stresom i iscrpljenim, ali u isto vrijeme nemirni, a intenzivan romantični susret može biti upravo ono što trebate. Međutim, moglo bi biti pritiscima oko vas, međutim, to zahtijevaju previše vremena. Učinite ono što je najviše hitnije, a zatim napravite vrijeme da budete sami s vašim partnerom. U ovom trenutku posebno može biti vrlo iscjeljivanje.

 

 

RAK

Možda ćete se osjećati malo nesigurno u ono što trenutno vjerujete. Vaš um je ispunjen pitanjima i proturječjima. Pokušajte shvatiti da bi putovanje na pronalaženje vaše istinske svrhe moglo potrajati cijeli život. Nitko drugi ne očekuje da ćete sada imati sve odgovore, pa zašto biste trebali? Opustite se malo i pokušajte uživati ​​više svojih trenutaka provedenih sa svojim voljenima. Vi svibanj saznati da je to stvarno sve što trebate.

 

 

LAV

Prilično čudan dan je. Ljudi su ugodni i radosni na trenutak, a onda razdražljivi.  Možete provesti dan osjećati se kao da hodate po jajima, bojeći se otvoriti usta zbog straha od uvrede nekoga. Ne uzimaj ništa od ovoga srcu. To su planeti koje čine da se svatko ponaša na svojnačin. Iz nekog razloga, čini se da ste imuni.

 

 

DJEVICA

Vjerojatno se osjećate rastrgano između dva prijatelja ili suradnika danas. Ako pokušate uzimati strane, vjerojatno ćete biti uvučeni u spor. I onda nećete ništa postići. Ovo nije vrijeme za puštanje na temperament. Polako se vraća i neka vaše kolege riješiju ovo za sebe.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Mart: Jedan znak će danas KONAČNO sam sebi PRIZNATI da je PRESTAO VOLJETI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top