3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU tijekom Mjeseca u Vagi od 10. marta

3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU tijekom Mjeseca u Vagi od 10. marta

8 ožujka, 2023 0 By Admin

2. VAGA

Prije ste voljeli ideju o srodnoj duši. To je, naravno, sve dok ‘stvarni život’ ne proradi i ne stavi vas na cijeđenje. Posljednjih nekoliko godina osjećate se kao da je sve što radite pokušavate preživjeti i da je cijela stvar ‘život je za življenje’ više poput igre riječi nego što je stvarnost.

Voljeli biste živjeti kao sanjar, kao što ste nekada bili, i ne samo to – to je ono što ljudi vole kod vas. Ipak, godinama ste skrivali tu stranu sebe, misleći da više nije održiva; tvoji snovi su umrli. Ipak, ako se stvari za vas promijene, kao što će se sigurno dogoditi, požurili biste iskoristiti priliku pronaći nekoga posebnog s kim ćete jednostavno biti svoji.

Ta osoba je vaša srodna duša i nikada prije niste mogli nikoga tako nazvati…do sada. U tvom životu već postoji netko tko bi trebao biti tvoja srodna duša ‘jaši ili umri’, a tko je ta osoba, shvatit ćete…

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. JARAC

Vaša srodna duša već postoji i iako o toj osobi nikada niste tako razmišljali, tijekom ovog tranzita počet ćete smatrati da u toj osobi postoji nešto više nego što se čini na prvi pogled. Ova osoba je više od vašeg najboljeg prijatelja, više od vašeg romantičnog partnera… on je… vaš poznanik.

Ovo je netko koga ste oduvijek voljeli, a ipak nikada niste smatrali više od onoga što jeste, doslovno. I srodna duša? O da! Ova osoba je apsolutno suđena da bude u vašem životu, i kako vrijeme teče naprijed, to sve više i više shvaćate.

Vaše ‘otkrivanje’ srodne duše događa, ali neće doći uz pompu, ne. To je više kao da će sretna, unutarnja spoznaja i osmijeh na vašem licu potvrditi postojanje ove srodne duše u vašem životu. Ovo je prava, duboka ljubav koju osjećate prema toj osobi, a ona vam tu ljubav uzvraća lako i prirodno.

Stranice: 1 2