Expand To Show Full Article
LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Mart: OVAJ znak se puno borio za LJUBAVNU SREĆU, a sada će imati SVU SREĆU SVIJETA... -

LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Mart: OVAJ znak se puno borio za LJUBAVNU SREĆU, a sada će imati SVU SREĆU SVIJETA…

OVAN

Niste odvojili vrijeme za rješavanje trivijalnih pitanja. Danas su se nakupili kako bi izgledali veliki. Danas se osjećate zapetljano. Stvari su se zakomplicirale i nemate pojma odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Do kraja dana možda ćete se osjećati ugodno u društvu svog partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Morate paziti da ne provjerite strpljenje partnera. Oni su vas tolerirali i davali vam dovoljno topline unatoč vašim hladnim reakcijama na pokušaje da vam udovolje. Uredu je; oprosti im što su te jednom povrijedili. Oni su zaista krivi za sve svoje greške i neće ih ponoviti.

 

 

BLIZANCI

Vjerojatno ćete se danas suočiti sa situacijom koja će iskušati snagu vaše ljubavi i predanosti. Imajte na umu da vam je partner potpuno vjerovao i da morate proći ovaj test ako želite nastaviti u sretnoj i ispunjenoj vezi. Uz malo suosjećanja, moći ćete se nositi sa svime što vam sudbina baci.

 

 

RAK

Zdrave granice postale su nužne u vašem odnosu, ali bilo vam je teško razgraničiti ih. Morate sjesti s partnerom i razgovarati o različitim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate neugodno. Današnji dan idealno je prikladan za ovaj zadatak jer će vaš partner prihvatiti vaše ideje i biti će spreman razgovarati s vama o njima.

 

 

LAV

Vaš um je sada slobodan i spremni ste pronaći nekoga bez naočala ružičaste boje. Ne dopustite da vas poznati osjećaj neizvjesnosti dotakne i rashladi kralježnicu. Tiho zakoračite u bujne vrtove ljubavi. Romantika neće biti sparna, a vi ćete hladno boraviti u kući ljubavi i strahopoštovanja!

 

 

DJEVICA

Možda ste danas nesigurni i nemirni i teško ćete vjerovati osjećajima svog partnera. Vrijeme je da se nakratko odmorite od svoje veze i razmislite o razlozima koji su vam dali taj osjećaj. Nakon ovog analiziranja osjećat ćete se puno bolje i sigurnije u sebe i svog partnera.

Nastavak na idućoj stranici

LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Mart: OVAJ znak se puno borio za LJUBAVNU SREĆU, a sada će imati SVU SREĆU SVIJETA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top