BIVŠA LJUBAV DOBIVA NOVU PRILIKU u MARTU: Nova šansa za OVA 3 znaka značit će sve, BIVŠA LJUBAV ponovo kuca na njihova vrata!

BIVŠA LJUBAV DOBIVA NOVU PRILIKU u MARTU: Nova šansa za OVA 3 znaka značit će sve, BIVŠA LJUBAV ponovo kuca na njihova vrata!

5 ožujka, 2024 0 By Admin

BLIZANCI

Vrijeme prolazi, a vi nikako da zaboravite sretne trenutke sa osobom koju ste voljeli i koju još uvijek volite, a više niste zajedno. Bol postaje sve veća iako ste očekivali da ćete s vremenom preboljeti bivšu ljubav.

No, to se nije dogodilo, sve više mislite na bivšu ljubav i sve vam je teže. Možda se sve nije trebalo tako završiti, ali stvari su takve kakve jesu i smatrate da tu više nema pomoći. Međutim, možda se varate, možda nije sve gotovo.

Slijedi vam jedan događaj koji bi mogao promjeniti ovu lošu ljubavnu priču i vratiti vašu bivšu ljubav ponovo vama. Dogodit će se susret sa tom osobom koji će vam izgledati slučajan jer niste se vidjeli od vašeg prekida.

Ništa u tom susretu neće biti slučajno. Zvijezde će se pobrinuti da se oboje nađete na istom mjestu u isto vrijeme i da pokušate učiniti pravu stvar. Vaš bivši partner i dalje osjeća ljubav prema vama, ništa se nije promijenilo.

Zato ćete imati veliku šansu obnoviti vašu ljubavnu vezu i nastaviti tamo gdje ste stali. Oboje ste krivi što se tako nešto dogodilo, što ste prekinuli ljubavnu vezu jer nijedno od vas nije htjelo popustiti. Morat ćete shvatiti da je kompromis jedini način da veza uspije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nešto ćete dati, nečeg ćete se odreći, ali tako je to u životu. Nakon bola koji ste osjetili zbog izgubljene ljubavi, više vam neće biti problem pronači kompromis. ako imalo želite biti s onim koga volite.

ŠKORPIJA

Kako vrijeme prolazi, pomalo ste svjesni kako ste prokockali ono najvrijednije što ste imali, ljubav. Vaša ljubavna veza nije bila idealna, nijedna to nije. Međutim, ako iskreno volite tada ćete nešto i oprostiti, prijeći preko loših stvari i nastojati zadržati ljubav pored sebe.

To se u vašem slučaju nije dogodilo, ali novu priliku ćete dobiti, ako još imalo volite. Vaš bivši partner učinit će prvi korak jer ljubav je i dalje prisutna. Bit će to olakšanje za vas i prilika koju ne smijete propustiti. Zvijezde su vam sklone u narednom periodu i one će učiniti sve kako bi obnovili vašu ljubavnu vezu.

Naravno da je većina toga na vama. Priliku ćete dobiti i sve vam ide u prilog da spasite ljubavnu vezu i vratite bivšu ljubav natrag u svoj život. Ovakva prilika se ne dobiva često, nemojte uprskati i učinite sve da ljubav pobijedi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Shvatili ste kolika je vaša ljubav bila snažna tek kad ste ostali bez nje. Vaš bivši partner vam je stalno u mislima i tek sad shvaćate što ste izgubili. Sve ste u stanju učiniti kako bi vratili osobu koju najviše volite.

Prilike za to će biti u narednom periodu, jedan susret sa bivšom ljubavi mogao bi promijeniti sve. Bitno je kako ćete se postaviti i što ćete reći. Budite ponizni i ne tjerajte svoj inat. Inat vas je i doveo u sitaciju u kojoj ste sada. Ništa vam neće biti ako na trenutak pogazite svoj ponos i kažete ono što stvarno osjećate.

Tada bi se sve moglo promijeniti i tada biste mogli vratiti voljenu osobu u svoj život. Znate i sami da biste tada bili najsretniji čovjek na svijetu.