LJUBAV do KRAJA SEDMICE: Ljubavni status OVOG znaka se mijenja, a OVOM znaku će SRCE BITI SLOMLJENO…

OVAN

Mogli biste osjetiti puno aktivnosti i brbljanja u svom životu, a možda biste i uspjeli u ovom okruženju. Ono što će biti frustrirajuće jest ako vaš ljubavni interes nekako zakorači između vas i svega što se događa. Bilo da vam namjerno stoje na putu ili samo žele malo više vaše pažnje. Možda ćete morati zadovoljiti svoje i vlastite potrebe. Iako možda ne cijenite odgodu, pokušajte voditi srcem.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas vas ne privlači mnogo romantične energije, što bi bio dobar dan za rješavanje vašeg trenutnog pogleda na ljubav. Ako ne odvojite vrijeme za ugađanje u ovaj dio sebe, lako je samo nastaviti s kretanjem. Međutim, ono što vam je u jednom trenutku bilo važno u vezi, možda se više i ne odnosi, a stvari koje prije nisu činile razliku, mogle bi sada biti jako važne. Nemojte svom srcu učiniti medvjeđu uslugu donoseći odluke za svoju budućnost koje se temelje na vrijednostima iz vaše prošlosti.

 

 

BLIZANCI

Mogli biste osjetiti snažnu želju da stavite sebe i svoje srce da svi vide, a to možda nije tipično za vas. Ako želite privući nekoga novog u svoj život, iskoristite ovu priliku da izađete iz sjene. Dopustite da vaša osobnost i talenti zasjaju. Čekanje da vas netko primijeti moglo bi potrajati vječno. Stoga ustanite i privucite pozornost na svoj način. Čak i ako imate predanog partnera, pokazivanje zabavne strane može vam pomoći da sada udahnete svjež život vašem partnerstvu.

 

 

RAK

Malo tišine s nekim posebnim ili čak zdravo vrijeme samo za sebe moglo bi učiniti čuda za vaše srce upravo sada. Ako ste vi i voljena osoba u posljednje vrijeme imali užurban raspored, napomena da se privatno ponovno povežete kao par može pomoći da se sve vrati u ravnotežu. No, ako se ljubav više osjećala kao borba, bez obzira jeste li u vezi ili ne, svakako, dajte si malo prostora. Ponekad nam samo treba pauza kako bismo se mogli bolje vratiti u život i zavoljeti stvari.

 

LAV

Mogli biste se zadržati na razmišljanjima o bivšem ljubavniku i odnosu koji ste dijelili. Iako mogu biti uključeni neki teški osjećaji, ovdje se radi više o dobrim stvarima koje ste imali zajedno, pa se pokušajte sjetiti razloga zbog kojih vam je bilo stalo do te osobe kada ste to činili. Ta sjećanja mogu biti i znak nečeg dubljeg što se događa, pa ako ste još uvijek u kontaktu s ovim bivšim, možda biste ga htjeli pozvati. Mogli biste otkriti nešto što vam daje novu perspektivu.

 

 

DJEVICA

Ljubav ima svoju cijenu. U pravom odnosu nagrade daleko nadmašuju taj trošak, ali ponekad uložite sve što imate i završite u stečaju. Određena osoba danas se može činiti posebno primamljivom, a iako biste htjeli uskočiti u sve ono što ne nudi bez pitanja, bilo bi pametno razmisliti je li ta osoba zaista vrijedna vašeg vremena i emocija. Koliko god se činili uzbudljivima u ovom trenutku, realan pogled na to što će vam donijeti u život, može vas natjerati da dvaput razmislite o tome koliko ste spremni uložiti.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV do KRAJA SEDMICE: Ljubavni status OVOG znaka se mijenja, a OVOM znaku će SRCE BITI SLOMLJENO…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top