Jedan znak će saznati da ga bivša ljubav i dalje voli, dok će OVAJ znak konačno sve oprostiti partneru…

OVAN

Vaši prijatelji mogu unijeti sjajnu magiju u vaše odnose. Umrežavanje bi moglo značiti puno više nego što se čini na površini. U ovoj čudesnoj fazi, društveni kontakt može se brzo pretvoriti u ljubavnika, ili bi ljubavnik mogao preći na sljedeću razinu do kraja vašeg života. Ako ste već u vezi, miješajte se i družite. Raspoloženje je idealno za prave poteze i romantične postavke, pa ga iskoristite.

 

 

BIK

Vaše romantične želje i potrebe mogu biti ispunjene, ako dobro igrate na karte. Položaj planeta pomaže vam da donosite odluke s utemeljenog mjesta. Što više volite sebe i to jasno razjasnite svom partneru kroz zdrave kanale komunikacije umjesto da se tučete okolo, to će se vaš ljubavni život osjećati bolje. Vaša snaga leži u vašoj zapovjedničkoj prisutnosti, ali budite pozitivan utjecaj na svog ljubavnika umjesto da njime dominirate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Razgovori s vašim ljubavnikom bi se mogli pretvoriti u prekretnice u vezi. Međutim, vaš način na koji govorite više je od načina da prenesete ono što želite – to je također nešto što možete koristiti za dijeljenje duhovnih osjećaja s partnerom, jer možda osjećate božanski element u svojoj vezi. Možda ne morate to reći naglas, ali on bi to svakako trebao osjetiti.

 

 

RAK

Vaša kreativna moć je nezaustavljiva, a vaš bi romantični život mogao iskoristiti prednosti. Astralna konfiguravija daje vam slatku, ali zaštitnu energiju koju će vaš ljubavnik cijeniti. Možete kreativno voditi ples u svojoj vezi, mijenjajući smjerove kada to želite, a vaš bi se partner trebao tako lijepo zabavljati da neće ni primijetiti da prati vaš otmjen rad nogu – ali vi nikoga ne varate, jer je sve izgrađeno na ljubavi.

 

 

LAV

Sve oči su trenutno uprte u vas, a ljubav preplavljuje. Da, više je nego u redu biti malo više nego inače i privući pljesak kada vam treba poticaj. To je također prekrasan trenutak za dotjerati, jer će vaši napori ići daleko, poboljšavajući vaše romantične trenutke na prekrasne i otkrivajuće načine.

 

 

DJEVICA

Svaki nedostatak vaše vlastite vrijednosti može utjecati na ton vaše veze sada. Vaša sposobnost da pružite fizičku ili emocionalnu velikodušnost ljubavniku mogla bi ovisiti o tome koliko se dobro osjećate u vezi sa sobom. Zapravo, ovo je izvrstan podsjetnik da je fokusiranje na ljubav prema sebi ključno prije nego što se u potpunosti posvetite romantičnom druženju s nekim drugim. U suprotnom, morat ćete ga redovito podešavati. Pokušajte vježbati unaprijed.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Jedan znak će saznati da ga bivša ljubav i dalje voli, dok će OVAJ znak konačno sve oprostiti partneru…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top