DNEVNI TAROT za 2. Mart: OVAJ znak je nesretan, ali to je zapravo dobar znak, jer danas je pravo vrijeme za promjene!

DNEVNI TAROT za 2. Mart: OVAJ znak je nesretan, ali to je zapravo dobar znak, jer danas je pravo vrijeme za promjene!

29 veljače, 2024 0 By Admin

Ovdje je horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak koji je sastavljen uz pomoć zvijezda, planetarnih tranzita, numerologije i neizostavnih tarot karata.

Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka sprema za vas danas…

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Vitez pentakla, obrnuto

Dnevni tarot: Danas biste mogli biti neodlučni oko projekta koji provodite. Vjerujte da vam vaše unutarnje vodstvo govori ono što trebate čuti.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: šestica štapova

Dnevni tarot:  Vrijeme je da stekneš nove prijatelje i vidiš kamo put vodi. Možda ste se okružili s nekoliko osoba koje vam zavide na onome što imate, ali ne dopustite da vas trenutna društvena situacija ograničava. Obratite se i upoznajte nove ljude.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Osmica pehara

Lako je biti strog prema sebi i pretjerano kritičan. Upamtite da svatko prolazi kroz svoje izazove, a vi ste samo ljudsko biće.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Kraljica pentakla

Imate li izniman talent koji je drugima potreban? Možda je sada dobro vrijeme da razmislite možete li unovčiti svoje vještine i zaraditi sa strane za svoju osobnu korist.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Šestica pehara

Ciljajte na dan bez brige usredotočujući se na to koliko je vaš život bio divan do ove točke. Naravno, svatko ima loših dana, ali kada sagledaš svu radost koju si doživio, vidjet će da ti je život uistinu blagoslovljen.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Zvijezda, obrnuta

Potrebno je puno hrabrosti da učiniš ono što znaš da ti je suđeno učiniti u ovom životu. Ali već imate ideju o svrsi svog života; sada samo moraš odlučiti.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Car

Ne možete promijeniti nikoga osim sebe. Koliko god biste željeli imati nekoga s vama na prekrasnom putovanju, postoje trenuci kada morate putovati sami.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Obješeni čovjek

Kad se počnete osjećati nesretno, to je dobar znak. To znači da ste spremni za promjene. Ali ako predugo čekate, sreća može potonuti i postati samozadovoljstvo. Stoga nemojte dopustiti da vam se to dogodi.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Osmica pentakla

Imate nekoliko stvari na kojima radite, a sada ste spremni pokazati svoje talente i vještine. Može biti izazov vjerovati u sebe kada mislite da niste spremni, ali kada počnete, vidjet ćete koliko ste napredovali.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Desetka pehara

Kada osjećate da poričete koliko vaš život može biti nevjerojatan, obratite se dobrim prijateljima koji vas mogu podsjetiti. Oni će vam pomoći da vidite svoje strahove i dati vam potreban uvid i svijest.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Stranica mačeva

Obratite pažnju na koju stranu u vašim odnosima. Često kritična poruka koju trebate čuti dolazi iz tuđih usta. Možda se čini da je to mala izjava, ali ima snažan učinak.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Sedmica mačeva

Da biste prevladali nedaće izvan svog života, prvo morate raditi na njima u sebi. Dajte si vremena da razmislite i analizirate svoje srce i osjećaje.