U naredna tri dana: OVA 3 znaka će doživjeti NAJVEĆE PROMJENE koje sada ne mogu ni zamisliti ni naslutiti…

U naredna tri dana: OVA 3 znaka će doživjeti NAJVEĆE PROMJENE koje sada ne mogu ni zamisliti ni naslutiti…

7 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Lako se nosite s određenim iznenađenjima i ne pokreću vas stvari koje bi vam život trenutno mogao prirediti. Ipak, potrebno vam je malo vremena za sebe da obradite sve emocije koje izviru ispod površine i još se ne mogu jasno vidjeti.

U vašem unutarnjem svijetu ima više nego što se čini na prvi pogled. Iako ste danas možda stabilni, trebali biste biti spremni da će fiziologija i um požuriti natrag sve dok se ne budete potpuno smirili s određenim situacijama koje ste usput preskočili.

 

BIK

Znate da bi terminologija mogla pomoći u nekim važnim stvarima, ali ne želite trošiti previše vremena na bodrenje nečijeg duha ako oni već nisu uključeni i strastveni oko zajedničkog cilja.

Prepoznajte nečiju strast ili njezin nedostatak. Samo nemojte dopustiti da ona definira vaše vlastite izbore i odluke koje ćete donositi iz svoje osobne srži emocija.

 

BLIZANCI

Emocije bi se mogle preokrenuti i povrijeđenost izlazi na površinu. Pokušajte ne evocirati ono na što niste spremni, svjesni svog unutarnjeg svijeta bez obzira kamo vas dijalog ili bilo koji odnos odveli.

Neki procesi zahtijevaju više vremena nego što biste očekivali. Odvojite trenutak za disanje, meditaciju i posvetite se dobrobiti tijela noseći svoju dušu kroz sve vrste različitih procesa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

U pokušaju da razumijete nekog drugog, niste bili dovoljno nježni prema sebi. Krivnja neće riješiti pitanja koja su već nepravedna. Da biste ih ispravili, morali biste krenuti potpuno drugačije i donositi odluke koje nisu vođene lojalnostima koje u početku nikada nisu bile realne.

Držite se smijeha i radosnih aktivnosti od kojih vam srce kuca. Energije života su tu za uzimanje. Budite hrabri dok preuzimate ono za čim vas vaša strastvena srž poziva.

 

LAV

Neki predstavnici ovog znaka teško se nose s prosudbom različitih ljudi. Mogli biste doći u iskušenje da promijenite krugove i profesiju samo kako biste se oslobodili bilo kakvih mišljenja koja stoje na putu onome što vas očito čini sretnima.

Srce želi ono što želi. Umjesto da to preispitujete, želite nastaviti s novim planom i učiniti nešto što će prizvati sve prave emocije i unijeti mir u vaš unutarnji svijet.

 

DJEVICA

Pokušavajući promijeniti smjer i pomaknuti fokus na pozitivnije stvari, željeli biste imati dobro društvo, smijati se s nekim i vidjeti najbolje u svakoj situaciji. Ne treba sve shvaćati preozbiljno. I dok ste vi toga svjesni, drugima će možda biti teško prihvatiti stvarnost onakvu kakva jest.

Držite se podalje od ljudi koji vam crpe energiju i zbog kojih se osjećate loše jer želite lakši i zdraviji život. Vaša životna snaga ne bi se trebala gasiti zbog ničijih uvjerenja, koliko god razumna izgledala.

VAGA

Energija je možda malo niska, ali podrška neće nedostajati ako komunicirate i izražavate svoje potrebe bez puno oklijevanja. Razmislite o pravom mjestu gdje ćete zablistati, gdje je vaša kreativnost dobro prihvaćena. I nemojte se zadovoljiti okruženjem koje vas neprestano ruši koliko god se trudili ispuniti očekivanja i učiniti pravu stvar od strane drugih.

Vi imate kontrolu nad vlastitim izborima i oni bi za početak trebali služiti vašoj dobrobiti. Ako odredite prioritete u skladu sa svojim srcem, nećete pogriješiti.

 

ŠKORPIJA

Ovih dana imate čudne sklonosti, vode vas kroz razne emocije iz prošlosti i još uvijek pokreću stvari za koje ste mislili da su sada iza vas. Retrogradni pokreti ostavili su traga i sada su nešto s čime se treba nositi na drugačiji način, držeći se pozitivne slike o sebi.

Nešto se već promijenilo i pomaknulo, ali ti je teško to prihvatiti i ići s tokom. Promatrajte i napravite distancu kako biste zadržali pozitivnu perspektivu.

 

STRIJELAC

Vraćate snagu, a energija za koju osjećate da raste možda je još uvijek krhka i potrebno joj je odgovarajuće vodstvo. Prepoznajte trud svog unutarnjeg djeteta da izrazi svoje potrebe. I umjesto da stišate taj unutarnji glas, budite kreativni u oživljavanju svojih vizija, kreativno i s uzbuđenjem.

Život nudi puno više nego što se ponekad čini. Odajte mu priznanje za sva otvorena vrata i prilike s kojima ste se imali priliku susresti i iskoristiti ih na tom putu. Sami ste zaduženi za svoju sudbinu.

 

JARAC

Možda razmišljate o destruktivnim izborima iz prošlosti, ali oni trenutno ne čine veliku razliku u vašem životu, koliko god veliki bili.

Učite iz prošlosti, promatrajte situaciju i pobrinite se da ste sigurni od svih prijetnji koje vam dolaze iz smjera koji je već bio opasan. Sada znate gdje možete potražiti pomoć, a kada se morate osloniti na sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Želite postaviti novi cilj, koji će vam omogućiti da imate dovoljno vremena za brigu o sebi i za unutarnji rad koji morate obaviti. Osjećaji zahtijevaju trenutak u samoći, šetnju i vrijeme da odmorite prsa i osjetite što se uistinu događa u vašem srcu prije nego što spontano krenete naprijed s bilo kojom uznemirujućom vezom.

Uzmite si vremena, okružite se samo ljudima koji žele nastaviti dijalog i nemojte pristajati na kontakte zbog kojih se ne osjećate slobodnima biti ono što jeste.

 

RIBE

Teško prihvaćate činjenicu da se neke stvari neće odvijati po planu. Odmorite se i potražite alternative i bolje načine za rješavanje situacije. Bez obzira na to što vam netko želi nametnuti unoseći čudan osjećaj krivnje u vašu uobičajenu rutinu i okruženje.

Imate moć promijeniti cijeli tijek svoje sudbine i živjeti potpuno drugačiji život. Radite ono što vam srce želi, bez previše oklijevanja i s puno strasti.