3 horoskopska znaka čiji će se ljubavni život DRASTIČNO POBOLJŠATI i PROMIJENITI za vrijeme Mjesečevog kvadrata Urana od 5. marta

3 horoskopska znaka čiji će se ljubavni život DRASTIČNO POBOLJŠATI i PROMIJENITI za vrijeme Mjesečevog kvadrata Urana od 5. marta

3 ožujka, 2023 0 By Admin

Imajte na umu: postoji razlika između onih koji su možda dovoljno sretni da imaju sretan dan u ljubavi i onih koji vide poboljšanje u svom ljubavnom životu.

Postoje parovi koji mogu poboljšati svoje odnose.

Za parove koji znaju da su solidni sa svojim partnerom, ovo je tranzitna sezona za nadogradnju.

Budući da mi nismo računalni programi, ideja o nadogradnji zvuči dobro, ali hladno. Unatoč tome, trebamo nadogradnju jer se čini da su nebesa željna usrećiti nas. Ili se možda zapravo radi o postavljanju pravih uvjeta kako bismo sami sebe mogli usrećiti.

Venera nije nepopustljiva kada treba pomoći ljubavi da živi. Zapravo, ako smo otvoreni za promjene, mogli bismo otkriti da današnjica donosi iznenađujuće promjene i koncept novosti. Za neke parove, ideja o ‘novosti’ zvuči prilično obećavajuće. I, lijepo je uvijek imati čemu se veseliti.

Astrološko vrijeme omogućuje nam da dublje sagledamo ono što imamo kako bismo na tome mogli raditi zajedno, s našim partnerom. Ovo nije nešto što radimo sami; ovaj dan se oslanja na partnerstvo i zacrtani cilj uspjeha u ljubavi.

Poanta za pojedine znakove Zodijaka je priznati svoje pogreške i raditi na popravljanju pokvarenog. Sada je sve u znaku nade, ali će zahtijevati koncentraciju, poštovanje druge osobe i predanost da ostanete zajedno. S jasnim ciljevima na umu, apsolutno možemo poboljšati svoj ljubavni život.

 Ljubavni život ova tri znaka se maksimalno poboljšava:

1. Rak

Možda ste na raskrižju nečeg velikog u ljubavnoj vezi. Mogli biste stati, odvojiti vrijeme da analizirate što se događa ili biste se buldožerom mogli izvući iz toga, ostavljajući ih u prašini, pitajući se kamo ste otišli.

Ne želite to učiniti iako ste bili u iskušenju. Želite preuzeti odgovornost za svoj život i ne želite činiti ljudima loše, jer ste već previše toga učinili u svom životu i zaista želite postati malo marljiviji i poštovati one koje angažirate s.

Za vrijeme ovog tranzita pogriješit ćete u pokušaju spašavanja veze, a to će značiti da ćete učiniti upravo ono što ne volite: ozbiljno razgovarati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne preuzimati razgovor i ne zahtijevati ovo ili ono, već biti poštena osoba koja dobro sluša i namjerava da stvari nakon toga idu glatko. Dopustite da se ovo dogodi. Vjerujte da se stvari mogu popraviti i da nije sve u redu samo zato što imate jedan nesporazum.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2