Već u prvim danima mjeseca Marta mnoge promjene ulaze u živote OVIH znakova! -horoskop za sve znakove!

Već u prvim danima mjeseca Marta mnoge promjene ulaze u živote OVIH znakova! -horoskop za sve znakove!

27 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Kakvu god karijeru odabrali, ona mora štititi vašu ranjivu stranu i pomoći vam da izgradite ljubav koja vam je potrebna u životu. Iako bi vam profesionalni i osobni životi mogli biti rastrgani, imate priliku spojiti ih u zadovoljavajući splet okolnosti.

Budite strpljivi sa sobom, ne samo danas nego i u tjednima koji dolaze. Trenutak zahtijeva snažan fokus i puno mentalne snage da se nosite sa svim nadolazećim događajima i detaljima koji bi vas mogli izbaciti iz kolosijeka.

 

BIK

Već ste na redu pa biste mogli i uživati. Dajte iznenađenjima priliku da vam donesu radost i smijeh, čak i kada nisu toliko obećavajuća i pozitivna koliko biste željeli. Neka vaše društvo bude lagano i nasmijte se svojih problema s onima koji razumiju koliko je humor zdrav.

Ako nemate razumijevanja s partnerom ili ljubavnikom, mogli biste malo više komunicirati ili prihvatiti situaciju kakva jest. Možda ne morate dokazivati ​​tvrdnju kada je ono što uistinu trebate manje govoriti, a više razumjeti.

 

BLIZANCI

Ne znate biste li se trebali miješati u tuđe poslove, ali odjednom ste sigurni da njihovi problemi imaju veze s vašima. Ipak, ako skupite svoju energiju i usredotočite se na unutarnje dileme, mogli biste se naći dovoljno jaki da slijedite ono što smatrate ispravnim.

Ranjiva strana vaše osobnosti je ono što vas održava kada je kontakt s drugima poljuljan. Vjerujte procesu i prigrlite sebe, onakvima kakvi jeste, koristeći. To će omogućiti drugima da razumiju kako želite da se prema vama postupa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Znate da će neke stvari ostati misterij i nemate problema s tim, ali važno je održavati iskrenost i intimnost upaljenima u svakom trenutku u romantičnim vezama i dubokim vezama za koje se čini da će trajati.

Previše kompromisa moglo bi vas koštati razuma pa usporite i nemojte se prodati za društvo onih koji ionako rijetko razumiju vašu pravu prirodu.

 

LAV

Odjednom je jasno da je vaš osjećaj vlastite vrijednosti još uvijek vezan za veze iz prošlosti i stvari koje ste željeli postići, ali niste. Ovih dana će vam trebati čvrsta i temeljita osnova kako biste mogli doći u dodir sa svom ljepotom osobe koja ste postali zahvaljujući okolnostima koje nisu baš lijepe.

Provedite neko vrijeme sami ili kopajte po vlastitoj povijesti dok sami ne dođete do točke razumijevanja. Naposljetku, sada ste upravo tamo gdje trebate biti i Svemir podržava vaš sljedeći korak.

 

DJEVICA

Vaš posao postaje najvažnija stvar o kojoj razmišljate. Ne možete raditi ono što ne volite, a kreativnost mora doći kroz pravilno djelovanje.

Zaista više nema kompromisa. Ako želite biti zadovoljni svojim životom, morate u njemu stvoriti okolnosti koje vam omogućuju potpuno i slobodno kreativno izražavanje.

VAGA

Život je podržan promjenama i vi ste spremni prihvatiti njegove dijelove koji su neugodni, ali potrebni za rast. Samoća je neophodna, kao i emocionalna svjesnost, čak i ako ste pod pritiskom okolnosti koje zahtijevaju rasuđivanje i mentalnu usredotočenost na vanjski svijet.

Možda niste na najboljem mjestu i najboljoj poziciji za svoju pravu osobnost. Ako je to slučaj, stvorite distancu i napravite mjesta za uživanje u vremenu na neke nove načine.

 

ŠKORPIJA

Vidite da jedna priča završava samo da bi se ostavilo mjesta za početak druge. Neki predstavnici ovog znaka mogli bi krenuti u jurnjavu, koja će donijeti dobrobiti, ali bi vas mogla iznenaditi načinom na koji se manifestiraju i koristiti vašem životu. Ne znate što bi moglo doći niz cestu.

Dajte sve od sebe i vidite kako vam energija raste dok se fokusirate na stvari za koje ste stvarno motivirani. Otpor prema aktivnostima koje jednostavno nisu u skladu s vašom prirodom je prirodan.

 

STRIJELAC

Znate da su neki izbori dobri za sve, ali ne znate kako ih pokrenuti s obzirom na sva ograničenja vaše okoline. Neka se pravila moraju prekršiti i promijeniti zauvijek.

Nemojte predugo progovoriti i borite se za ono u što doista vjerujete. Čak i ako ne uspijete postaviti nove standarde, svaki pokušaj naučit će vas nešto novo o načinu na koji morate planirati svoje buduće korake.

 

JARAC

Veze su u fokusu, posebno u životima oženjenih i onih u dugoročnim obvezama koje su u posljednje vrijeme zamorne. Morate regenerirati i izliječiti ono što je slomljeno ili razmisliti o tome da krenete dalje ako je vrijeme da vi i netko tko vam je blizak srcu krenete svatko svojim putem.

Emocija ispod površine govori o djelu koje vas zove. Uzmite si vremena da to shvatite, osjetite i oslonite se na njega za odgovore koje tražite. Već ste slobodni, ali neki stabilni izbori ipak bi mogli biti mudri.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Za održavanje ravnoteže trebat će vam puno više stabilnosti nego što ste mislili. Ostanite usredotočeni i vjerni svojim autentičnim potrebama ili biste mogli odlutati u tuđe planove, radeći ono što niste planirali ili željeli učiniti.

Komunikacija može biti nezgodna. Kao što možete izgraditi visoko razumijevanje s jednom osobom, druga bi mogla uskočiti u raspravu o pitanjima u koja se uopće ne bi trebala miješati. Držite svoje granice jasnima.

 

RIBE

Mislili ste da su se neka mjesta i ljudi odmaknuli od ideja iz prošlosti, no čini se da su previše važni da bi ih propustili, ili da služe kao nečiji simbol moći i statusa. Ne želite se uplesti u mutne poslove ili nejasno samoizražavanje.

Ne želite podržati nečiju tendenciju da izabere ego umjesto ljubavi. To bi moglo zakomplicirati odnose koji zahtijevaju više odanosti nego uzajamnog poštovanja i to je informacija koju biste trebali pogledati.