Ljubav u prvi danima Marta OVIM znakovima ostvaruje želje za koje su izgubili svaku nadu u njihovo ostvarenje. Radujte se…

Ljubav u prvi danima Marta OVIM znakovima ostvaruje želje za koje su izgubili svaku nadu u njihovo ostvarenje. Radujte se…

2 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Imate osjećaj da se netko igra s vama, a ipak ne možete dokazati da je to tako. Planetarna atmosfera čini vas odlučnima da saznate istinu i suočite se sa svojim partnerom o onome što osjećate da se događa. Ali možda je bolje to učiniti na suptilniji način; na kraju krajeva, možda se samo osjećate vrlo nesigurno.

 

BIK

Značajan planetarni aspekt čini vas sigurnim u jednu stvar, a to je da niste sigurni što se događa između vas i vaše ljubavi. Bez obzira iz kojeg kuta gledate na situaciju, ona jednostavno nema smisla. Možda bi bilo bolje da, umjesto da si razbijate glavu, prestanete nagađati i dopustite da se situacija odvija sama od sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je sjajno vrijeme da se pridružite bilo čemu što će vam omogućiti da upoznate ljude koji dijele aktivnosti koje toliko volite. Ovo je možda najbolji način da pronađete tu savršenu vezu, jer ćete biti uključeni u nešto od čega vam srce i duša zaista pjevaju. Zračit ćete radošću i vitalnošću, a to je ono što će privući tu posebnu osobu k vama.

 

RAK

Planetarna atmosfera može naglasiti određene aspekte vašeg odnosa s posebnom osobom, a također će vrlo snažno istaknuti razlike između vas. Ako prolazite kroz razdoblje napetosti i sukoba, možda ćete uvidjeti da će stvari doći do vrhunca. A ipak je ovo samo prilika koju ste čekali.

 

LAV

Možda ste pomalo zbunjeni oko razlike između onoga što mislite i onoga što osjećate. Zbog značajnog planetarnog aspekta, ovo dvoje moglo bi postati nepopravljivo isprepleteno, a vi možda nećete imati normalan razum. Dakle, ovo ne bi bilo najbolje vrijeme za vođenje jedne od onih rasprava o tome kako bi stvari trebale ili mogle biti, jer ni sami niste baš sigurni.

 

DJEVICA

Planeti potiču dubok i živahan razgovor između vas i voljene osobe. Naglasak je uvelike na stvarima koje oboje možete raditi zajedno kako biste unaprijedili svoje interese na sve načine. Možda nema previše praktičnog smisla u onome što smišljate, ali prvo ćete morati imati ideje kako biste pokrenuli loptu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2