MJESEČNI TAROT ZA MART: Karte otkrivaju tko se vraća bivšem, tko će naglo postati bogat i čiji život se mijenja u potpunost – horoskop za sve znakove!

MJESEČNI TAROT ZA MART: Karte otkrivaju tko se vraća bivšem, tko će naglo postati bogat i čiji život se mijenja u potpunost – horoskop za sve znakove!

28 veljače, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Ljubavnici

Ah, natjerati ovu karticu da predstavlja cijeli mjesec sigurno ne može biti loše. Ono što možete očekivati ​​je da prevladate nešto grubo, nešto što je trebalo završiti, kako biste mogli ponovno procvjetati, poput sebe. Ljubav i privlačnost lako vam dolaze ovog mjeseca i primijetit ćete da ste u središtu nečije pažnje, na sve prave načine. Možda ste spremni za novu ljubav, i možda će vam se savjetovati da je prihvatite.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Velika svećenica, obrnuta

Oh, ovo će biti jedan zabavan mjesec za tebe, dok slušaš svoje srce dok te vodi na sva prava mjesta. Oprez možete odbaciti u vjetar, ali brinete li? Ne, ne mig. Sada osjećate strastvenije nego ikad prema životu i želite ga živjeti. Vaša negativnost je prošlost i ako vam netko stane na put ili vam kaže nešto glupo, jednostavno pustite da to ispere. Dobro ste raspoloženi tijekom cijelog mjeseca — i dobro za vas.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Zvijezda, obrnuta

Možda zato što ste umorni od primanja tuđih naredbi i slušanja budala, ali ovaj će vas mjesec pretvoriti u užasno nasrtljivu osobu koja ima planove koje mora ispuniti. Uglavnom, umorni ste od ljudi i inzistirate da živite svoj život, na svoj način. Netko vas može nazvati ‘arogantnim’ i vrlo lako biste mogli biti, ali o aroganciji se slobodno govori o riječi koja ponekad implicira da čovjek zna što radi, unatoč tome što drugi misle. Vi to činite, samouvjereni ste.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Carica

Ovaj mjesec će vas čekati nešto važno. Dokazali ste da imate strpljenja čekati, ali što duže čekate, to više počinjete sumnjati da ćete dugoročno dobiti ono što želite. Rezultat je sljedeći: dobit ćete ono što želite, ali može proći cijeli mjesec da to postignete. Mjesec od vas zahtijeva strpljenje, uz obećanje uspjeha na kraju.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Šestica pehara, obrnuta

Možete očekivati ​​brzi preokret u svojim naporima ovog mjeseca. Ono što radite donosi trenutačni uspjeh, svaki put kad nešto pokušate. Tijekom mjeseca za vas se ne postavljaju dugoročni ciljevi. Umjesto toga, svakodnevno možete postići mnoge stvari, sa sigurnošću da će ono što stvorite biti trajno i korisno za vaš život. Ovaj mjesec govori o životu u trenutku i poštovanju ljubavi u vašem životu.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Sunce, obrnuto

Bila uspravna ili obrnuta, s ovom kartom ne možete pogriješiti. Dobrodošli u sjajan mjesec za vas, jer će se mnoge vaše nevolje otopiti, ostavljajući vas u stanju topline i ljubavi. Vaš će ljubavni život teći lagano, a situacija na poslu neće imati istu negativnu vibru kao u prošlosti. Sve je dobro u vašem svijetu, ovaj mjesec vam pokazuje vrlo dobro vrijeme.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Trojka mača

Ova karta uvijek ima prijeteći izgled, ali u smislu tvoje stvarnosti, to samo znači da će se stvari za tebe promijeniti. Ta je promjena nužna, a ne negativna. Ovaj mjesec sa sobom donosi priliku, a vi ste tražili upravo takvu. Možda ćete naići na kašnjenja, ali na neki način, što više čekate, to imate više vremena da shvatite stvari dok vas promjena obavija i uvodi u novi život.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Devetka mačeva

Uzdignimo se za ovo… Ova karta općenito znači gubitak nečeg posebnog, i iako je ne trebamo previše shvaćati ozbiljno u tom smislu, ovaj mjesec bismo mogli upoznati kao mjesec u kojem se nešto u našim životima promijenilo zauvijek. Ovaj mjesec će se dogoditi nešto neopozivo i bilo bi najbolje da se pripremite za to. Sve će biti dobro, a mir ćete naći kasnije.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Četvorka pehara, obrnuta

Nemojte se iznenaditi ako vam ovaj mjesec donese novog prijatelja. Baš kao što ste mislili da ste zatvorili redove na prijateljstvu, izgleda da je tu novi član plemena. Iako je ova osoba prilično prijateljski nastrojena i zanimljiva, ne mora nužno završiti kao ‘čuvar’. Ali ovaj mjesec će vas staviti u prvi plan za nova iskustva sa zabavnim ljudima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: desetka štapića, obrnuta

Ovaj mjesec nije ništa s čime se ne možete nositi jer ste već bili ovdje, a ono što se podrazumijeva je da ćete se suočiti s poteškoćama vezanim uz posao. Možete se nositi s njima, ali stvarno vam počinju ići na živce. Za nekoga poput vas, želite da vaš brod radi učinkovito, a sve što remeti tok vrijedi ukloniti. Mogao bi završiti tako da se malo ‘ukloniš’ ovoga mjeseca.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Šestica mačeva, obrnuta

Dobit ćete nešto na pamet ovaj mjesec. Ovaj mjesecje u znaku ispovijedi i otpuštanja. To je apsolutno ono što vam treba, i što se prije izrazite, bit ćete bolji. Očigledno ste bili upleteni u nešto što je ili dvojbeno ili upitno drugima, i sada je vrijeme da priznate i otkrijete tajnu. Vaša će vam iskrenost dobro služiti u ovom razdoblju, stoga samo naprijed. Reci istinu i oslobodi se!

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Tarot karta: Sedmica mačeva, obrnuta

Najbolje bi bilo da odete od onih u vašem životu koji vas ne mogu prestati gnjaviti. Ova karta govori o članovima obitelji koji su dosadni i gnjavažama koje vam stvaraju ako im to dopustite. Ovaj mjesec vam donosi svježu perspektivu o tome kako se nositi s dosadnim ljudima; morate naučiti kako ih ignorirati. Imate toliko ljubavi u sebi — ne dopustite da to svi iskoriste, jednostavno zato što su obitelj.