FINANCIJE U MARTU: OVAJ znak nije slutio da će jednom postati BEZOBRAZNO BOGAT. Vrijeme je za veliko bogatstvo!

FINANCIJE U MARTU: OVAJ znak nije slutio da će jednom postati BEZOBRAZNO BOGAT. Vrijeme je za veliko bogatstvo!

27 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovaj mjesec će vam donijeti velike promjene u financijskim pitanjima. Preporučujemo vam da budete svjesni svog plana potrošnje.

Ovaj mjesec može dati dobre poteze u braku i poslovnom poslu, ali ćete morati potrošiti više novca. Kretanje Venere u može dati trošenje na zabavu, izlete i proslave kod kuće.

Venera će također dati troškove za ukrase koji će donijeti zadovoljstvo. Mogli biste dobiti financijsku pomoć od svojih dragih, ali to može pratiti kašnjenje zbog Saturnovog utjecaja.

Utjecaj Saturna također vam sugerira da se pokušate ne odlučiti za bilo koji brzi izbor povezan s tržištem dionica bez inteligentnih ideja. Doći će do nepoznatih putovanja i troškova povezanih s njima.

Studenti će dobiti troškove svojih tečajeva u inozemstvu. Morate se ovog mjeseca zainteresirati za zdravstveno osiguranje.

Neki od vas dobivaju financijsku dobit od svog rada i od poslovnih zadataka. Od toga možete očekivati veliku novčanu korist.

 

BIK

Tijekom drugog i trećeg tjedna ovog mjeseca ne biste trebali donositi nikakve odluke bez razmišljanja i morate voditi računa o pravilnom financijskom planiranju. Postoji šansa da odete u inozemstvo,  što bi moglo donijeti neke troškove ovog mjeseca.

Vaš odnos s članovima obitelji može biti poremećen zbog Marsa. Također postoji gubitak u vezi s vašom imovinom.

Sugeriramo da ne ulazite u stvari povezane s dugom. Možda ćete dobiti pomoć prijatelja da očistite svoje dugove i tako će se stvari polako popraviti.

Možete dobiti dobru financijsku dobit ako objavite novu knjigu ili pokrenete novu web stranicu svoje strasti.

 

BLIZANCI

Tranzit Sunca nije sasvim dobar za stvaranje bilo kakvog značajnog interesa odjednom. Možda ćete dobiti financijsku pomoć od voljene osobe, a da ih niste pitali za pomoć zbog blagoslova Merkura.

Može doći do problema u vezi s imovinom, ali razvoj Saturna i Marsa preporuča da imate strpljenja i malo istražite prije nego date krivu izjavu o nekome. Papirologija vezana uz korištenje imovine može biti tamo.

Može doći do troškova za opremanje i to će vam donijeti radost. Neki od vas mogu dobiti financijsku potporu od svoje djece.

Imat ćete normalan financijski status, no na putu će vam se naći neočekivani troškovi. Roditelji će također tražiti financijsku pomoć od vas.

Putovanje planetom moglo bi donijeti novac ako ste povezani s poslom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možete napraviti investicijska sredstva ako imate pravi plan zbog prijelaza Mjeseca. Financijski profit od poslovnog posla ili velika financijska pomoć vašeg prijatelja može biti tu.

Neki od vas mogli bi steći dobre sposobnosti svladavanja. Zdravlje bi trebalo biti dobro, ali možda ćete imati neželjene troškove vezane uz zdravlje ovaj mjesec zbog planetarnih kretanja.

Mogli biste dobiti dobar novac od svog poslovanja, a oni od vas koji ste slobodni vješti mogu također dobiti financijsku dobit od svojih klijenata. Neki od vas bi mogli dobiti podršku svoje obitelji pa biste trebali biti mirni.

Neki bi mogli imati više troškova za kupnju vozila ili popravak vozila. Poslovanje na tržištu dionica može vam donijeti normalnu financijsku korist.

Rođak može zatražiti novčanu pomoć. Troškovi za darove i svečanosti mogu biti tu.

Neki od vas bi mogli biti neočekivano korišteni za zdravlje. Učenje znanosti ili srodnih tečajeva može uzrokovati financijske troškove.

 

LAV

Mars može dati novčanu dobit od posla. Neki od vas bi mogli dobiti financijske troškove za preuređenje doma ili kupnju drugog vozila kroz blagoslove planeta.

Financijski profit vezan uz posao može odgoditi stvari. Mars vam također sugerira da se ne zanimate nasilno za tržište dionica ili posao.

Neki od vas mogli bi dobiti financijske probleme u kupnji prostora i imovine. Mogu se pojaviti troškovi vozila ili elektroničkih naprava.

Neki od vas mogli bi imati troškove za svoju obitelj. Mogući su troškovi kupnje druge kuće.

Neki od vas mogli bi se naviknuti da vam partner kupuje darove. Dječje studije i ekskurzije s njima također će donijeti neke troškove, a uz to, možete dobiti više vremena za financijski škripac sa svojim voljenima.

 

DJEVICA

Pokušajte osmisliti plan potrošnje tijekom tekućeg mjeseca s ciljem da možda imate neugodnu pomisao na svoje troškove. Pokušajte ne vidjeti dodatak u vezi s obiteljskom imovinom ili poslom.

Može se koristiti za pridruživanje novim tečajevima. Mogu postojati izdaci povezani sa zdravljem.

Neočekivani troškovi u poslu bit će u ovom mjesecu. Može doći do troškova za prijatelje i roditelje.

Obitelji se okupljaju i stranka također može dati troškove. Prošli projekt će donijeti financijsku dobit.

Savjet bliskog člana obitelji također će donijeti dobru financijsku korist u poslu. Pokušajte riješiti sve dužnosti i strategije zaštite ovog mjeseca.

Pokušajte ne davati novac drugim ljudima. To se od sada neće brzo oporaviti.

Može se koristiti na zabavama i malim festivalima. Dugi izleti povezani s poslom također mogu dati potrošnju.

VAGA

Mjesec je dobar za vaš novac i financijska pitanja. Na početku ovog mjeseca, očito želite odabrati sve svoje novčane ciljeve.

Saturn će od vas tražiti snažan plan. Vjerojatno je da će novac koji ste nabavili dobiti drugi aspekt.

Kako mjesec bude odmicao, kuća, djeca i svakodnevni raspored zahtijevat će više troškova za vas. U svakom slučaju, bez obzira na cijenu, u tome biste zaista trebali pronaći zadovoljstvo.

Putujuća Venera sugerira da bi nekoliko nenamjernih prilika moglo poremetiti vašu financijsku situaciju sredinom ovog mjeseca. Ovdje ne biste trebali napraviti nikakav korak u svom pozivu ili općenito koji izravno utječe na vaše financijske rezultate.

Tijekom posljednjeg tjedna u mjesecu, mogli biste primijetiti povećanje svojih želja. Više ste izloženi materijalnim prednostima.

U svakom slučaju, sada budite oprezni s financijskim stanjem. Planetarni utjecaji nastavit će testirati vaše razumijevanje i neće vam dopustiti da lako unesete novac.

Zadnji tjedan u mjesecu bit će bolji..

 

ŠKORPIJA

Planetarna putovanja sugeriraju uspješan početak vašeg mjeseca. Možete se nadati da ćete dobiti nekoliko pristojnih nagrada za strukturiranje svojih starih pothvata zahvaljujući darovima Jupitera.

Planetarni položaji korisni su za početak novih vježbi za povećanje vaše plaće. Bit će to izuzetno jako vrijeme za sklapanje pothvata, a nadalje za one koji su sudjelovali u poslovnim aktivnostima.

Oko trećeg tjedna u mjesecu možete očekivati dobre vijesti za neka nadolazeća financijska pitanja. Utjecaj Venere i Merkura tijekom ovog mjeseca sugerira da će korištenje novca biti liberalno.

Ovaj mjesec ćete imati dobar protok novca..

 

STRIJELAC

S početkom mjeseca imat ćete dobar financijski priljev. Ali kako mjesec bude napredovao, troškovi za zabavu, hotelske račune i druge obiteljske stvari će se povećavati.

Unatoč tome, novac neće biti veliki problem jer ćete vjerojatno imati vrlo profitabilno vrijeme tijekom ovog mjeseca. Zbog blagoslova Jupitera, vidjet ćete više novca na svom bankovnom računu nego inače.

Možda čak budete dovoljno sretni da dobijete povećanje ili bonus na poslu koji može dodatno osigurati vaše financije. Iako ćete možda imati problema sa svojim financijskim obvezama tijekom druge polovice, to vjerojatno neće puno utjecati na vaše financije.

Vaše će financije vjerojatno ostati stabilne tijekom posljednjeg dijela ovog mjeseca. Pokušajte izbjeći iskušenje za špekulacije i laku zaradu koliko god možete jer će utjecaj čvorova biti pogrešan.

Ako planirate velike kupnje, razdoblje oko kraja mjeseca može biti najbolja faza.

 

JARAC

Ovog mjeseca bi Jupiter i Venera sa sobom donijeli vrlo pozitivne stvari koje nisu za vas što se tiče financija. Ukazat će vam se brojne prilike.

Vaš bi trud bio nagrađen u skladu s tim i to bi vas motiviralo da se još više trudite. Ići ćete dobro i financijski ćete ojačati.

U vašoj obitelji nema nesuglasica i stoga ćete moći donositi dobre odluke. Oko sredine ovog mjeseca većina vaših financijskih problema ili problema vezanih uz imovinu mogla bi se riješiti uz pomoć članova obitelji, kao i prijatelja.

Utjecaj zvijezda tijekom druge polovice mjeseca ukazuje na to da ćete imati potpuni financijski uspjeh. Investicije koje ćete napraviti donijet će vam značajne povrate.

Ponekad ćete se vjerojatno suočiti s nekim složenim problemima, ali planeti vam mogu pomoći da marširate naprijed. Sve će se početi mijenjati prema pozitivnoj slici i dobit ćete bolje rezultate.

Otprilike krajem mjeseca nećete brinuti o novcu jer će vaše financije vjerojatno biti sasvim u redu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vaš financijski status bi se mogao postupno poboljšati tijekom ovog mjeseca. Vaše optimistično planiranje poboljšat će vaše financijske izglede.

Međutim, možda ćete morati prihvatiti nove izazove jer vam Saturn možda neće dopustiti da tako lako postignete željeni uspjeh. Mogu se suočiti s nekim nezgodnim situacijama.

Trebat će vam malo opreza i dobro promišljanje prije donošenja bilo kakve veće odluke sredinom ovog mjeseca. Kako biste brzo napredovali, ponekad možete prebrzo donositi odluke koje bi vas mogle dovesti u nevolju, ukazuje Mars.

Dakle, morate postupiti mudro. Povoljni financijski uvjeti mogli bi oživjeti vaš duh i mogli biste uživati u većini ovozemaljskih zadovoljstava tijekom druge polovice ovog mjeseca.

Bilo bi to razdoblje povoljnih događaja. Dobit ćete mnogo prilika za dobitak i to bi moglo uvelike ublažiti pritisak.

 

RIBE

Početkom ovog mjeseca Jupiter će donijeti dobre prilike za zaradu. Ali trebate se posavjetovati sa savjetnikom, možda s nekim tko dobro poznaje bankarstvo, prije nego što poduzmete bilo kakva nova ulaganja.

Pravodobno vodstvo može vam pomoći da donesete odgovarajuće odluke. Osmislite neke dugoročne investicijske planove.

Istraživanje prije ulaganja bilo bi produktivno korištenje vašeg vremena. Otprilike sredinom ovog mjeseca biste mogli osjetiti monetarni pritisak pa obuzdajte svaku pretjeranu potrošnju.

Umjesto toga, radite na štednji kako biste ispunili svoje obveze. Također, odredite konačne detalje o ugovoru ili kupnji.

Druga polovica mjeseca može biti važna faza za dovođenje vaših knjiga u red, ravnotežu između zarade i potrošnje. Očekuju vas neke važne financijske odluke te obnove ili kupnje nekretnina.

Otprilike krajem mjeseca stjecat ćete što je moguće više i trošiti što manje možete, stoga će se vaš potencijal štednje povećati.