Astrologija u Martu 2023. donosi VELIKE PROMJENE SVAKOM horoskopskom znaku, a evo i kakve…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Mart će vam donijeti odgodu za kojom ste umirali; drugim riječima, pripremite se za “veliki odmor”. Profesionalno, svi ste asovi; ne samo da ćete se moći razmetati svojim stvarima u krugovima orijentiranim na karijeru, nego ćete se također istaknuti u stvaranju sjajnih veza s novim ljudima. Netko od tih ljudi može čak postati vaš novi romantični partner.

Imate velike snove da budete sretni i neopterećeni stresom. Dok će stresa i dalje biti, jer se čini da nikad neće nestati, vidjet ćete da se vrlo dobro možete nositi s negativnošću i/ili lošim rezultatima.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Konačno, ‘plime su se okrenule’ za vas. Novi počeci ne pokrivaju ni pola onoga što će se dogoditi u vašem svijetu. Potrebno je neko vrijeme da se na nešto prilagodite, bilo da se radi o selidbi, novom poslu ili oboje.

Tijekom Marta osjećat ćete se kao da ste konačno ušli u ritam svega. I kada si u svojoj zoni, sretan si, a kada si sretan…sretni su i drugi ljudi, kao tvoj partner, na primjer. Mart vam pokazuje da možete učiniti sve i biti tko god želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Izigravat ćete budalu ovog mjeseca, svjesno, a to nije ponižavanje; to je namjera s tvoje strane. Umorni ste od umora i straha i zbog toga se želite promijeniti.

Želite vidjeti svijet iz dječje perspektive. Možda vas vaše unutarnje dijete treba posjetiti. Dani mržnje prema ovome ili osuđivanja ne samo da su prošli, već su vas i natjerali da se promijenite.

Želite voljeti svoj život i sebe, a u Martu  uložit ćete velike napore da ovo uspije.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Mart te traži, sve dok se sjećaš da se o određenim stvarima mora voditi računa. To implicira da ste bili nemarni, i vi to znate. Međutim, sve je dobro jer se osjećate nadahnuto, jer je proljeće u zraku i počinjete se osjećati snažno živima.

Ovaj osjećaj obnavljanja nastavlja se tijekom cijelog mjeseca, a vi ste tu za sve to. Prihvaćate promjene i novosti, a dolazi vam mnogo novosti, a sve su pozitivne.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Bilo bi nepravedno reći da je mart ispunjen slomljenim srcem jer to sigurno nije jedina stvar koja vam dolazi. Ipak, ispravno bi bilo napomenuti da ćete tijekom ovog mjeseca zaliječiti duboku ranu.

Bit ćeš dobro i kako svaki dan bude prolazio, postajat ćeš sve jači i jači, ali ta jedna mučna bol će trajati. Vaša će snaga postati očita kasnije tijekom mjeseca kada shvatite da vrijedite više od vremena koje ste proveli pateći. Ustati ćeš i biti slobodan. Ono što nas ne ubije ojača nas, zar ne?

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Umjesto da na mart gledate kao na ‘isto staro, isto staro’, promijenit ćete svoju perspektivu o nečemu što je povezano s poslom. Dugo niste bili sretni, ne na poslu, ali istina je da je vaš obiteljski život tako sjajan da se možete nositi s njim.

Past će vam da, dok vam posao oduzima toliko vremena, skloni ste posvetiti mu više vremena nego što vrijedi, au ožujku ćete prilagoditi svoj raspored tako da bude više onoga što volite, a manje posla. I dalje ćeš biti na poslu, ali nećeš dopustiti da ti uništi dušu.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Astrologija u Martu 2023. donosi VELIKE PROMJENE SVAKOM horoskopskom znaku, a evo i kakve…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top