KARMA UZVRAĆA UDARAC: OVA 2 znaka su griješili u prošlosti, dolazi vrijeme da im KARMA uzvrati istom mjerom!

KARMA UZVRAĆA UDARAC: OVA 2 znaka su griješili u prošlosti, dolazi vrijeme da im KARMA uzvrati istom mjerom!

9 ožujka, 2024 0 By Admin 2

Svjesni ste da ste griješili u prošlosti, da ste učinili nešto što niste smjeli. Možda se i kajete zbog toga, ali nastojite to potisnuti i ostaviti u prošlosti, gdje i pripada.

Međutim, karma postoji, ona je stvarna i ona će vam uzvratiti udarac. Karma će vas podsjetiti da svaka akcija ima i svoju reakciju, da se svako djelo nagrađuje ili kažnjava. Na vašu žalost, vrijeme je da karma kaže posljednju riječ…

 

BLIZANCI

Karma uzvraća udarac: Čvrsti ste i postojani i točno znate što želite. Ne birate sredstva da postignete svoj cilj, ali pazite i da ne povrijedite one oko sebe. Međutim, to nije uvijek moguće, a vaša želja da ostvarite ono što ste naumili je veća od bilo čega.

Ponakad povrijedite neke ljude, nekad slučajno, ali ponekad i namjerno, ne biste li ostvarili svoj cilj. Upravo zato što ste povrijedili neke bliže osobe, karma će vam pokazati da to nije bila dobra ideja.

Vaši postupci iz prošlosti uskoro će stići na naplatu, a to vam se neće nimalo svidjeti. Sve ono što ste pogrešno činili bliskim osobama u nekom trenutku vašeg života, sada će vam doći na naplatu.

Vama će se dogoditi upravo isto, vas će povrijediti neki ljudi koji su vam jako dragi. Sve se vraća, sve se plaća. Dobro to zapamtite za budućnost jer će vam trebati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iako ste mislili da ćete nekažnjeno proći za neke vaše loše poteze kojima ste povrijedili nekoga, to se neće dogoditi. Vas će karma kazniti na isti način kako ste i vi kaznili i povrijedili bliske ljude. Karma ne oprašta i vi ćete to najbolje osjetiti.

 

LAV

Vaša najveća pogreška koju ste učinili u prošlosti odnosi se na vaš ljubavni život. Često mislite o tome i pitate se što bi bilo, kad bi bilo. Međutim, vi ste u određenom trenutku svog života donijeli odluku.

Ta odluka je povrijedila osobu koju ste nekoć voljeli, ali u tom trenutku ste smatrali da je tako najbolje za vas. Da li je najbolje za vas, ni danas na to pitanje nemate odgovor.

Međutim, odluka koju ste donijei obilježila je vaš život i čini to i dalje. Također je obilježila i život osobe koju ste voljeli, ali na ne tako dobar način.

Možda s vremenom shvaćate da ste učinili veliku grešku. To se događa i za to ste si sami krivi. Ali, krivi ste i što ste povrijedili tu osobu i sada će vam karma uzvratiti udarac. Sve ono što ste vi priuštili toj osobi, dogodit će se i vama.

Možda ne potpuno isto i na isti način, ali ćete svakako osjetiti da karma postoji i možete očekivati da će i vas povrijediti bliska osoba. Takvo nešto će se sigurno dogoditi, jer karma je neumoljiva i ona će sigurno uzvratiti istom mjerom.

Čvrsti ste i postojani i točno znate što želite. Ne birate sredstva da postignete svoj cilj, ali pazite i da ne povrijedite one oko sebe. Međutim, to

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bliska budućnost donosi vam osjećaje kakvi su obuzimali vama nekoć voljenu osobu zbog vaše krivice.