U sljedeća tri dana: Ovo će biti veličanstveni dani za OVE znakove! Jednog čeka pomirenje, a drugog prosidba!

U sljedeća tri dana: Ovo će biti veličanstveni dani za OVE znakove! Jednog čeka pomirenje, a drugog prosidba!

8 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

U sljedeća tri dana: Možete se preispitivati ​​kako biste bolje razumjeli svoje osjećaje prema partneru. Čini se da i na vas utječe netko drugi. Ali to je samo fensi prolazak! Imate najbolje i toga se morate držati! Provedite više vremena sa svojim partnerom i moći ćete zadržati smirenost.

 

BIK

Dani su idealani za kvalitetno provođenje vremena sa svojom obitelji. Sada se također možete pobrinuti za neke važne obiteljske obveze. Izvedite svoju djecu na igru ​​ili u posjet njihovom omiljenom mjestu. Također možete provoditi vrijeme sa svojim roditeljima i braćom i sestrama. Večer je posebno pogodna za romantiku i intimno druženje. Možete dublje istraživati ​​jedni druge.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je za vas zagonetan dan što se tiče veza. Nećete moći razumjeti postupke i motivaciju vašeg partnera. Vjerojatno će se u vama pojaviti i nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požurivanja stvari neće pomoći. Radije, polako i situacija će se riješiti sama od sebe.

 

RAK

Krajnje je vrijeme da svoju vezu ocijenite na objektivan način. Jeste li spremni podići to na sljedeću razinu? Vrijeme je da preispitate svoje osjećaje, a ne osjećaje svog partnera i pozabavite se dvosmislenošću koju inače osjećate. Ovo je najbolje vrijeme da poduzmete odlučnu akciju u vezi s vašom vezom kako biste je mogli voditi u smjeru u kojem želite da ide.

 

LAV

Možda ćete imati kratke i drhtave veze s privlačnim strancima. Moći ćete ih lako uvjeriti svojim šarmom i zašećerenim razgovorima. Ali ne očekujte da će ti angažmani nikamo voditi. Ne tražite dublja značenja kada ih nema! Flert je u zraku i morate ga udahnuti.ᅠᅠᅠ

 

DJEVICA

Emocionalno ste ranjivo raspoloženi i svaka riječ ili radnja će vjerojatno izazvati reakciju koja se čini daleko nerazmjernom. Danas ćete računati svoje blagoslove čak i u malim uslugama i sreći. Također ćete ovih dana pokazati svoju nježniju stranu svom partneru nešto što rijetko radite i zbog čega će se on osjećati prilično začuđeno. Ali to će u konačnici ojačati vaš odnos.

 

VAGA

Međusobno razumijevanje i tolerancija bitni su u svakom odnosu. Postavili ste svog partnera na pijedestal i sada će vam biti teško razumjeti ili oprostiti bilo kakav prijestup koji on/ona učini. Međutim, biti previše krut samo će prouzročiti jad svima. Morate biti malo više suosjećajni i s razumijevanjem ako želite pravu vezu.

 

ŠKORPIJA

Sada ćete moći shvatiti s kakvim partnerom želite provesti život! Da, u pravu si; morate ići zbog ljubavi, a ne vjenčati se zbog financijske dobiti. Možda ćete naići na tu savršenu osobu i nalet leptira kroz vaš želudac kad vidite tu osobu će biti pokazatelj toga! Neka vas intuicija vodi ako leptiri ne uspiju!

 

STRIJELAC

Možda ćete dobiti priliku da se stvarno zabavite s nekim tko vam je stvarno smiješan i prirastao vam je srcu. I takvu osobu morate odabrati da vam bude srodna duša. Nemojte se zanositi onim što vam drugi govore o odabiru idealne figure za svoje partnere. Budite realni i razumni. Ako niste zadovoljni stvarnošću, onda morate nešto učiniti u vezi s tim.

 

JARAC

Osjećate se posebno optimistično i diplomatski. Stoga ćete se moći nositi sa svakom situacijom koja se pojavi u vašoj obitelji ili vašoj vezi. Vaš partner može biti krivo informiran o vama ili može isplivati ​​s ljutnjom od davnina. S tim ćete se moći lako nositi na simpatičan način što će zapravo ojačati vaš odnos.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vrijeme je da napravite korak unatrag i ispitate svoj odnos u hladnom svjetlu razuma. Ignorirali ste neke informacije o svom partneru, ali morate shvatiti da to neće učiniti da nestane. Umjesto toga, morate to uzeti u obzir dok analizirate dinamiku vašeg odnosa. Možda ćete morati donijeti neke teške odluke u ovom trenutku.

 

RIBE

U sljedeća tri dana:  Vaš raskošan način života privlači mnoge ljude k vama. Ali svi su oni samo lažni i lažno se pretvaraju da vas vole. U takvoj situaciji samo se usredotočite na pozitivnost da niste sami. Pokušajte zanemariti negativnost da ste usamljeni, ovo je tek početak i imate još puno ljubavnika koje trebate pratiti.