OVE SEDMICE: OVOG znaka čeka NAGRADA ŽIVOTA, a OVOG znaka KAZNA!

OVE SEDMICE: OVOG znaka čeka NAGRADA ŽIVOTA, a OVOG znaka KAZNA!

26 veljače, 2023 0 By Admin

JARAC

Svatko kroz život čini nekakve greške. Svako kroz život učini i dobra i loša djela. Život i zvijezde više vole dobra djela i vole kada ta dobra djela i nagrade. Međutim, isto kao što nagrade dobra djela, tako i kazne ona djela koja su nekome nanijela štetu, tugu, bol i nepravdu.

Nažalost, tijekom sedmice, zvijezde će uputiti vrstu kazne za ovaj znak zodijaka zbog nekih pogrešaka u prošlosti.Jedna od vaših grešaka je što ste jednoj osobi nekada prije jako puno toga obećavali i ta osoba vam je jako vjerovala.

Mislila je da će sa vama ostvariti vezu za čitav život i sa vama podijeliti sve dobro i sve ono loše što život donese. Međutim, vi ste tu osobu ostavili ili bolje reći, zamijenili ste ju sa drugom osobom. Izigrali ste ljubav i povjerenje te osobe i na kraju joj slomili srce i uništili vjeru u ljubav.

Sada ste u vezi koja obećava mnogo, ali uskoro će se pokazati da nije baš sve onako kako mislite. Naime, vi ćete doživjeti istu sudbinu kakvu ste priredili osobi koja vas je jako voljela. Vaš sadašnji partner će vas ostaviti i zamijeniti vas sa drugom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pred vama je jedan loš i težak ljubavni period i trebat će vam dosta snage da prihvatite promjene koje će vam život i zvijezde priprediti. No, ako vas tješi, kroz dvije sedmice, zvijezde predviđaju novu ljubav u vašem životu.

Stranice: 1 2