ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Bik, Djevica i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 27. februara do 5. marta će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

ČEKA IH TEŠKA SEDMICA: Ako ste Bik, Djevica i OVAJ znak, nažalost ova sedmica od 27. februara do 5. marta će za vas biti IZNIMNO TEŠKA, a evo i zašto…

26 veljače, 2023 0 By Admin

Kad prvi put vidimo da bismo mogli biti na popisu koji obećava sumoran tjedan, mogli bismo biti zakinuti i ne bismo htjeli čitati unaprijed. Vjerujte u ovo; ništa nije tako loše ovaj tjedan da ne možemo prijeći preko toga, i hoćemo.

Ljudski duh je nevjerojatan i jak, a kako to ide u životu, imamo svoje uspone i padove, a zbog nekoliko kobnih tranzita koji su se pojavili ovaj tjedan, neki od nas će se možda morati ‘pozabaviti time’. Bit ćemo dobro i izdržat ćemo, ali znaš da je život uvijek ‘lekcija’ za nas. Dobro onda, donesi.

Ono što uzrokuje probleme horoskopskim znakovima u tjednu  jesu tranziti koji otkrivaju našu nesigurnost i naše impulzivno neprijateljstvo. Možda će nam se činiti malo bržim nego inače, posebno oko prve četvrtine Mjeseca u Blizancima, 27. veljače. Energija prve četvrtine Mjeseca vrlo je slična teoriji o ‘pola stakla’; neki ga vide kao polupuno, dok ga drugi vide kao poluprazno.

Ako spadamo u znakove koji stvari vide kao poluprazne, tada nećemo biti zadovoljni rezultatima. To je naučeno ponašanje, ali nažalost, ako smo se istrenirali da vidimo stvari kao iscrpljene, prazne ili jednostavno negativne, to je tvrd orah. Ovaj tjedan platit ćemo cijenu tvrdoglavosti.

Također radimo s energijom Saturna i Marsa. Kada se ti planeti skupe kako bi nas sapleli, to dolazi u obliku tvrdoglavog ponašanja i nesposobnosti da stvari vidimo s druge točke gledišta.

Možda nam čak nedostaje empatije tijekom ovog tjedna, zbog čega bi netko u našem životu mogao patiti zbog naše neosjetljivosti. Tražite sebično ponašanje i ideju da je ‘sve izazovno’.

Tri horoskopska znaka s lošim tjednim horoskopom za od 27. februara do 5. marta:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Prvo maknimo ovo s puta: ovaj tjedan nije loš. Jedino što vam ide na živce je to što ne možete skupiti energiju za nešto više od prigovaranja, za razliku od vas.

Vi ste netko tko se bavi stvarima; ne dopuštaš vremenu da te prođe pa se možeš valjati u očaju. Ipak, ta prva četvrt Mjeseca u Blizancima čini da se osjećate malo nesigurnije nego inače i ne sviđa vam se ta osobina kod vas.

Obično se trgnete iz bilo kakvog ludila koje prijeti da vas preuzme. Ipak, ovaj tjedan ste se iscrpili, a to je vjerojatno više fizička stvar nego mentalno-emocionalni problem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pretjerali ste s radom, a ovaj vam tjedan daje do znanja da niste Android kakav ste mislili da jeste. Potreban vam je odmor, pa dajte sebi ono što vam je potrebno, Biku.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2