Ako ste Blizanci, Lav ili OVAJ znak u sljedećoj sedmici imat ćete NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE i NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT. To

Ako ste Blizanci, Lav ili OVAJ znak u sljedećoj sedmici imat ćete NAJVIŠE LJUBAVNE SREĆE i NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT. To

26 veljače, 2023 0 By Admin

Tko je za tjedan pun ljubavi ispunjen sjajnim vremenima i uzbudljivim stvarima? Jesmo, jesmo! Želimo taj sjajan tjedan u ljubavi i osjećamo se sretnima. Osjećate li se sretnim?

Sa Sunčevim sekstilom kao čvorovima za početak tjedna, ne samo da bismo se trebali osjećati dobro u svojim ljubavnim životima, već bismo trebali imati sjajno iskustvo s ljudima s kojima smo povezani. U zraku je magija, stoga duboko udahnite i udahnite sretnu vibru ljubavi.

Mjesečev sekstil Venera i Jupiter 27., što bi trebalo otvoriti vrata maštovitim razgovorima s voljenom osobom. Kako Mjesec ulazi u znak Raka, otkrit ćemo da se mnogo toga što stvara okruženje dobre ljubavi događa kod kuće.

Ovaj tjedan definitivno nas prati atmosfera kreativnog zajedništva, a velik dio toga počet će provođenjem vremena kod kuće i kućnim poslovima.

Kako Merkur ulazi u Ribe 3. marta, mogli bismo se osjećati malo ranjiviji nego inače, ali našu će ranjivost smiriti i utješiti vrlo pažljiv partner. Nismo sami u svojoj boli ili tuzi, i znamo da se možemo potpuno osloniti na osobu s kojom smo u vezi.

Kako se tjedan zatvara, imat ćemo Mjesec u trigonu s Venerom koji će izjednačiti stvari i dati nam do znanja da se apsolutno nema čega bojati kada je u pitanju ljubav. Naši odnosi će se poboljšati tijekom ovog vremena.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 26. veljače – 4. ožujka 2023.:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Zanimljivo u vezi ovog tjedna, Blizanci, je da ćete svjesno izabrati sreću umjesto očaja. Doživjet ćete polumjesec u Blizancima, vašem znaku, i on će vas staviti pred opciju: Vjerujte u osobu s kojom ste, ili ne.

Odaberete li ovo drugo, morat ćete nešto radikalno poduzeti kako biste napravili promjene, ali ključno je da nećete odabrati ovo drugo jer iskreno vjerujete u osobu koju volite.

Jednom kad to shvati, bit će sretno inspiriran vašim stavom, a to će pokrenuti lanac događaja koji vašoj vezi mogu donijeti samo sve više radosti.

Ovaj tjedan je o ispravljanju štete i nastavku; radite s inteligencijom i realnošću pod sobom… znate što radite. Sreća u ljubavi dolazi vam u obliku da konačno povjerujete da ova stvar može uspjeti.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2