CIGANSKE KARTE DO 5. Marta: OVAJ znak će dobiti veliku svotu NOVCA, a jedan znak će se pomiriti sa osobom koju VOLI…

Ovan

Budite svjesni da ovaj tjedan ima puno potencijala za istraživanje vaših ideja i unutarnjih razmišljanja. Imajte na umu da je ovo više od trenutka uživanja širom otvorenih očiju, ali i trenutak koji se može naučiti naučiti više o sebi i onome što vas pokreće.

Vi ste zaduženi za svoju sudbinu i ovaj tjedan to veličanstveno pokazuje. Iskoristite priliku da pronađete svoju sreću kada je predstavljena. Odlučite se nasmiješiti unatoč svim izgledima (čak i ako je to iz inata).

 

 

Bik

Dopustite si ovog tjedna da se usredotočite na svoje zdravstvene ciljeve. Ne morate čekati da sat otkuca ponoć da biste poduzeli nešto, iskoristite ovaj tjedan da se pripremite za uspjeh tako da se navike već formiraju.

Ovo je možda dobar tjedan da ponovno procijenite kako izgleda wellness za vas i kako ga možete pozvati da uđe u vaš život, a da vas ne opterećuje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci

Čini se da ovog tjedna sve više uviđate da veze koje imate u svom životu, bilo romantične ili platonske, nikada ne traju onoliko dugo koliko mislite da bi trebale. Bilo da se plamen gasi u olujama ili se one odvijaju brže nego što očekujete, može se činiti da ništa nije trajno.

Ovaj tjedan može ponuditi priliku da shvatite prirodan tijek stvari, kako one možda neće trajati vječno i kako su se vaša očekivanja od ljudi u vašem životu možda promijenila.

 

 

Rak

Ovaj tjedan ništa nije onako kako se čini. Ako ste suočeni s tmurnim, bez depresivnih okolnosti, budite svjesni da u vašu budućnost mogu biti utkane srebrne obloge ako pređete na drugu stranu.

Ovaj tjedan od vas možda traži da budete u redu s nepoznatim i da krenete naprijed, a da niste sve shvatili. Zauzvrat, budite oprezni ako vam se stvari čine previše dobrima da bi bile istinite. Ne želite zanemariti veliku crvenu zastavu.

 

 

Lav

Ništa u tvom životu neće se dogoditi ako sjediš i čekaš da se život dogodi. Ovaj tjedan uzmite svoju sudbinu u svoje ruke. Prijavite se za poslove iznad svog iskustva, audiciju za emisiju za koju mislite da je duga prilika, dajte svoj telefonski broj osobi s kojom flertujete.

Poduzmite hrabru, afirmativnu akciju da vidite gdje vas vodi. Bolje je to učiniti nego se uvijek pitati što se moglo dogoditi da ste bili dovoljno hrabri.

 

 

Djevica

U slučaju da vam nitko nije rekao u posljednje vrijeme, ne morate imati cijeli svoj život shvaćen u ovom trenutku. U redu je da ste posao u tijeku, treba se radovati! Ostalo vam je toliko prostora za cvjetanje, a najbolje tek dolazi.

Ovaj tjedan pokušajte se osloboditi koliko osuđujete sebe jer još niste na svom odredištu i usredotočite se na to u koje vas avanture idu sljedeće na ovom vašem divljem putovanju.

Nastavak na idućoj stranici…

CIGANSKE KARTE DO 5. Marta: OVAJ znak će dobiti veliku svotu NOVCA, a jedan znak će se pomiriti sa osobom koju VOLI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top