Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 23. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 23. februar

22 veljače, 2023 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Merkur u sekstilu s Plutonom danas vam ide u prilog jer ste krenuli ostvarivati velika djela sa svim samopouzdanjem ovoga svijeta. Osjećate se malo bolje nego inače, jednostavno zato što ste vi i vaš romantični partner izgladili određene mučne probleme u svom ljubavnom životu, i s tim što ste sada sklonili, osjećate se slobodno.

Čini se da je vašoj energiji dopušteno da procuri, a kada počnete kuhati, to je festival pozitivne energije i za vas i za vašeg partnera. Vaša sreća danas izgleda kao fantastični razgovori uz jutarnju kavu ili zasluženi izlazak samo za vas dvoje. Također bi vam se moglo dogoditi da vi i vaš partner niste proveli dovoljno kvalitetnog vremena zajedno, pa se nemojte iznenaditi ako se vas dvoje ovaj dan skrivate negdje gdje vas nitko ne može pronaći.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Današnji dan donosi vam novu ideju, a to je prihvaćanje. Bili ste u emocionalnoj boli i došli ste do zaključka da ili morate prihvatiti ono što se događa u vašoj vezi i nekako je zavoljeti, ili je promijeniti, ili…ostati jadni.

Veliko iznenađenje za vas, danas, 23. veljače, je kako vidite situaciju u kojoj se nalazite sa životnim partnerom. Nikada niste pomislili prihvatiti to i jednostavno raditi s onim što imate.

Proveli ste previše vremena žaleći se i ostajući jadni, a onda Merkur sekstil Pluton otvara vrata i uvodi vas u ideju da možete raditi s onim što imate i završiti na vrhu.

Današnji dan donosi optimizam u mrtvu situaciju, onu od koje ste digli ruke, i koliko god bili oprezni prema optimizmu, nećete moći izbjeći istinu u ovome: današnji dan će vam dati novi zamah u vašem ljubavnom životu, a to je prava sreća.

Stranice: 1 2