Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 23. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 23. februar

22 veljače, 2023 0 By Admin

Tijekom ovih prvih nekoliko dana sezone Riba, možemo primijetiti da su naši ljubavni životi pomalo… neupadljivi. I to je dobra stvar! Bit će lijepo znati da nema razloga za brigu.

Ono što tri horoskopska znaka čini najsretnijima u ljubavi je to što je danas tako…mirno, tako mirno, tako…bez incidenata.

Ne brinite da ćete se danas osjećati prevareno; tvoja sreća tek počinje. Razmotrite ideju da je u redu vjerovati u to.

Uz Merkur u sekstilu planeta Plutona, sretni ljubavnici bit će postavljeni zajedno kako bi se ujedinili protiv druge sile. Ta ‘druga’ sila može biti nešto što nas je razdvojilo u prošlosti, ali nije prepoznata kao nešto preko čega možemo lako prijeći.

To je divna stvar kad smo ljudi: mi smo prilagodljivi, a ponekad kada koristimo svoj um da se prilagodimo stvarima koje bismo obično odbacili. Točno znamo koliko smo jaki i koliko daleko možemo ići.

Današnji dan trima sretnim zaljubljenim horoskopskim znakovima donosi ideju da možemo daleko dogurati u vezama, životu i partnerstvima koja smo stvorili.

Nema osjećaja sumnje, nema dugotrajne ljutnje. Kraj je veljače i upravo smo prešli u vrlo ljubavnu sezonu — sunce u znaku Riba.

Danas se osjećamo sretnim u ljubavi jer nismo opterećeni težinom negativnog razmišljanja.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 23. februara:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Dok vaš svježi novi pristup ljubavi možda neće potrajati, možda se upravo danas probudite s tako sjajnim stavom da biste svoj ljubavni život mogli postaviti na novu putanju; onaj koji ide prema uspjehu.

Tijekom Merkura u sekstilu s Plutonom, doći ćete na ideju koja će uzdrmati vezu, a vaš će partner vidjeti ne samo da ste o tome puno razmišljali, već će također vidjeti da ste spremni ići do krajnjih granica. njih, i ovo će mu biti drago. Zauzvrat, on će vas saslušati, i shvatiti vrlo ozbiljno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovo je novo za vas, ali vam također pokazuje da ste vrijedni da vas se shvati ozbiljno. Vaša će vlastita sumnja u sebe otići u drugi plan, tijekom sekstila Merkura s Plutonom. I dok Plutonovi tranziti mogu doći s negativnošću, moći ćete iskoristiti ovaj tranzit u svoju korist jer vam na neki način daje upute o tome što učiniti, a što ne.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2