Evo što se događa 23. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog četvrtka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 23. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog četvrtka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

22 veljače, 2023 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Energija Riba uvijek aktivira promjene i razvoj unutar vašeg romantičnog života. Budući da je ovaj vodeni znak vladar ovog sektora vašeg života. Sa Suncem, Mjesecom i Neptunom u ovom znaku, možda počinjete postajati svjesni onoga za što ste prije bili slijepi.

Neptun često predstavlja snove, ali i iluzije, pa kada mu se pridruže Sunce i Mjesec, često se možete osjećati kao da vidite ili čujete istinu o situaciji u vašoj vezi. To ne znači uvijek da su vijesti nepoželjne. Ipak, od vas će biti potrebno da promijenite način na koji pristupate intimnosti. Pogotovo jer će energija koja dolazi ovog tjedna sa stelliumom u Ovnu aktivirati transformaciju u ovom području. Ništa se ne mijenja ako se ništa ne mijenja, a ovo je možda ono što ste cijelo vrijeme trebali da se dogodi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Proći ćete kroz zanimljivu promjenu budući da su Sunce, Mjesec i Neptun trenutno unutar Riba, što donosi fokus na vaš dom i obiteljski život — kao i na vaše unutarnje iscjeljenje. Sunce i Mjesec zajedno usklađuju vaše postupke s vašim srcem. Ipak, s Neptunom ovdje, možda prije niste vidjeli potpunu sliku ili istinu tako očitu kao što se sada čini.

To je u redu. Nemojte trošiti vrijeme pitajući se kako to niste ranije vidjeli; najvažnije je da to učinite sada, što znači da konačno možete učiniti nešto po tom pitanju. Dok se Mjesec u znaku Riba križa s Marsom u Blizancima, bacajući svjetlo na vašu romantičnu vezu, čini se da ćete se osjećati strastveno poštovati svoje najdublje želje kada je u pitanju ljubav.

Stranice: 1 2