ZVIJEZDE OTKRIVAJU zašto OVA dva znaka često nemaju sreće u ljubavi i zašto često starost dočekaju sami

ZVIJEZDE OTKRIVAJU zašto OVA dva znaka često nemaju sreće u ljubavi i zašto često starost dočekaju sami

21 veljače, 2023 0 By Admin

Drugi je VODENJAK:

Ovaj znak zodijaka je veoma komunikativan, zabavan i društven, te na taj način često bude u centru pažnje i okružen pažnjom koja je usmjerena na njega. Nije sklon zaljubljivanju, pa mu se veze najčešće ne zasnivaju na emocionalnoj osnovi, iako im partneri imaju puno veća očekivanja od veze.

U takvim vezama vrlo lako nekoga povrijede. Ipak, kada se zaljubi, tada partner postaje centar njegovog svijeta i nema toga što ne bi napravio ili dao za voljenu osobu. Tada ljubav pokazuje na razne načine, čak i na posve neke neobične i čudne načine.

U toj situaciji, partner mu se ne snalazi dobro, jer je pomalo zastrašujuća njegova ljubav, povezanost i potreba za partnerom. U stanju je nazivati vrlo često ili slati nebrojeno puno poruka. Najčešće takvim ponašanjem otjeraju partnera. Tada ostaju slomljeni, povrijeđeni i razočarani, te im je potrebno jako dugo vremena da to prebole.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Izgube vjeru u ljubav i ne dozvoljavaju neko vrijeme da im netko priđe, a u tom periodu oni ni ne pomišljaju na novu vezu. Kada se opet zaljubi, ponaša se isto i scenarij se ponavlja. Iz greške u grešku.. vrijeme prođe i starost dočekaju sami.

Stranice: 1 2