Tri horoskopska znaka koji će RASKINUTI LJUBAVNU VEZU za vrijeme Merkurova trigona s Marsom od 23. februara

Tri horoskopska znaka koji će RASKINUTI LJUBAVNU VEZU za vrijeme Merkurova trigona s Marsom od 23. februara

21 veljače, 2023 0 By Admin

VAGA

Vjerojatno već prošli mnoge lekcije i promjene u svojim odnosima posljednjih godinu dana.

Ovo može stvoriti izazove oko osjećaja nesigurnosti i općenito nedovoljno dobro kada su u pitanju ljubav i romantika.

Ove će lekcije dugoročno biti korisne. Iako se tijekom prolaska kroz njih mogu činiti grubima i neoprostivima.

Izazov s ovim astrološkim tranzitom je u tome da ostanete na putu i ne odustanete od svoje veze. Čak i ako osjećate nesigurnost ili strah koji izlaze na površinu.

Sve veze prolaze kroz borbe. Ali  ćete za preživljavanje morati riješiti ta pitanja i usredotočiti se na njihovo prevladavanje.

To će omogućiti da vaše veze postanu jače, a veze pouzdanije i stabilnije. Možda se poželite distancirati, pobjeći ili potpuno prestati davati vezu.
Ovaj aspekt vas poziva da progurate neizvjesnost i dopustite sebi da osjetite svoje emocije bez donošenja impulzivne odluke na temelju njih.

Izbor je vaš. Ali ako želite zadržati svoje odnose u životu, možda ćete morati biti spremni izdržati to i vidjeti kako stvari stoje kad prođe ovaj tranzit.

 

STRIJELAC

Ovaj aspekt vam može unijeti laganiju i radosniju energiju u život.

To će ograničiti neke od onih zabavnijih vibracija.

Može unijeti ugnjetavajuću energiju na scenu. A to otežava stvaranje zadovoljstva u ljubavi, ili samo stvari koje vam donose sreću u životu.

Ovaj aspekt može iznijeti nesigurnost i strahove na površinu unutar vaše veze. Pa bi to moglo uzrokovati da želite postaviti određenu udaljenost između vas i vašeg partnera, ili općenito s izlascima.

Može dovesti do toga da preispitate svoju trenutnu vezu, ili osjećaje prema partneru, ili prema romantici u cjelini.

Može stvoriti iluzije o tome kako se osjećate, a to može zasijati sjeme sumnje u vama, što može uzrokovati da povučete stvari ili čak sabotirate stvari.

Budući da ta energija može biti vrlo iluzorna, možda bi bilo najbolje jednostavno pričekati prije donošenja konačnih odluka, kako bi vam stvari mogle postati jasnije.

Stranice: 1 2