Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 22. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 22. februar

21 veljače, 2023 0 By Admin

Razjasnimo nešto: postoje tri horoskopska znaka u astrologiji koji će na današnji dan osjećati intenzivne osjećaje ljubavi i mržnje.

Kažu da su ljubav i mržnja dvije strane istog novčića, a to bi moglo biti točno u ovom slučaju, jer ovaj dan dolazi s vrlo teškim, ali ljubavnim tranzitom poznatim kao Venera u Ovnu.

Kada imamo Veneru u Ovnu, imamo puno, puno strastvenih odgovora na ljude s kojima smo u vezi, a te su strasti vruće, hladne i ravnodušne.

Dakle, ono što ovaj dan čini dobrim, sretnim je u ideji da u osnovi moramo zaraditi ljubav koju tražimo. A da bismo to zaslužili, moramo se dokazati, a to ponekad nije lako.

Za tri znaka na koje će Venera u Ovnu najviše utjecati, možemo očekivati da će ljubav koju želimo pronaći na teži način. Svađat ćemo se, govoriti gadnije stvari, govoriti gadnije stvari od toga, i na kraju se raspucati, jednostavno zato što smo nadmašili sami sebe u procesu.

Drugim riječima, sreća ovog dana djeluje na one koji već znaju da će preživjeti praćke i strijele.. Možemo bacati uvrede naprijed-natrag kao da se natječemo za mjesto ‘Najagresivnijeg boli u vratu na svijetu’.

Ljubav je raskošna stvar, ali ima toliko aspekata da ju je teško pratiti. Ipak, ovaj tjedan dobivaju pobjednici: oni koji mogu prebroditi oluju koja je Venera u Ovnu.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 22. februara:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Danas ste ludo sretni i ponajviše zato što svog partnera tjerate do krajnjih granica da ste sretni što nisu zalupili vrata za sobom dok vas je ostavio u prašini. Pa, nije tako loše, ali za vrijeme Venere u Ovnu, osjećat ćete se i zaljubljeni i otrcani, a možda pomalo i od oboje.

Niste tip osobe koja prihvaća dosadu u svojoj vezi. A ako trebate uzburkati stvari šaljući se šalama ili nevrijednim komentarima osobi koju navodno ‘volite’, tada ćete toga dana, tijekom Venere, učiniti mnogo toga. I ti znaš kamo ovo vodi, jer si Ovan, a… Ovnovi znaju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Znate da ćete, ako se dovoljno naprežete, na kraju oduševiti svog partnera. A u vašem svijetu jedna stvar vodi drugoj i prije nego što se snađete, već se zezate.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2