STRIJELAC – Nitko mu NEMA PRAVO SUDITI, a posebno oni koji ga NE POZNAJU, jer NITKO NE ZNA kroz šta je SVE PROŠAO u ŽIVOTU!

STRIJELAC – Nitko mu NEMA PRAVO SUDITI, a posebno oni koji ga NE POZNAJU, jer NITKO NE ZNA kroz šta je SVE PROŠAO u ŽIVOTU!

21 veljače, 2023 0 By Admin

Nije on uvijek bio takav. Prije je više želio, maštao, ali i često bio razočaran. Prije je često vjerovao ljudima, a onda nažalost, opet, ostane razočaran ljudima kada shvati da nisu onakvi kakvim su se predstavili. Danas Strijelac gotovo nikome ne vjeruje u potpunosti.

Rijetki su oni koji zaista vjeruje, ali te osobe kojima vjeruje su njegovi vjerni prijatelji na koje gleda kao da su mu obitelj. Takve osobe ima za cijeli život. Za obitelj i prijatelje je uvijek dostupan i uvijek spreman pomoć. U bilo koje doba dana ili noći.

Strijelac nikome ne sudi i nikome se ne miješa u život, isto kao što ni ne komentira ničije živote. To ne znači da nema svoje mišljenje o pojedinim osobama, ali smatra da svatko živi onako kako želi i zna. Isto tako kako se on nikome ne miješa u život, ne dozvoljava ni da se njemu bilo tko miješa u život.

Strijelac također nikoga ne pokušava ni promijeniti. One osobe koje mu odgovaraju, ima ih u svome životu. Oni koji mu ne odgovaraju, jednostavno se udalji od takvih osoba, a nikako da im nameće svoja mišljenja, stavove ili da ih pokušava promijeniti.

Isto tako smatra da kome on ne paše da se jednostavno treba maknuti, jer on je takav kakav je i ne želi se mijenjati. Strijelac je dobar, pravedan i pošten čovjek. Naravno da ima i mana kao i svaka druga osoba, ali daleko više vrlina nego mana.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

On je borac, on je sposoban, on je uporan i mnogo drugih vrlina, ali prije sve nešto što će ga najbolje okarakterizirati, on je zaista dobar čovjek i svatko može biti sretan ako ga ima u svome životu.

Stranice: 1 2