Rak će imati razloge za UŽIVANJE, Djevicu će stići KAJANJE, a Jarac i OVAJ znak će konačno moći reći da su mu se ostvarili SNOVI i ŽELJE!

Rak će imati razloge za UŽIVANJE, Djevicu će stići KAJANJE, a Jarac i OVAJ znak će konačno moći reći da su mu se ostvarili SNOVI i ŽELJE!

21 veljače, 2023 0 By Admin

DJEVICA

Kada vam  netko spomene vaš ljubavni život, znate da situacija i nije baš dobra kao nekada. Počeli ste se previše emotivno odvajati od svoje voljene osobe. Nikada vam to nije bila namjera, no s vremenom ste počeli živjeti malo drugačijim načinom života, i to vas je dovelo do ovog stadija.

Vaš partner je mnogo toga pokušavao kako bi se to promijenilo, no vi tada niste obraćali previše pozornosti na to. Vi svog partnera i dalje volite ali ne znate više što zapravo želite. Neodlučni ste i to je vaš najveći trenutni problem. Vaš partner je za vas uvijek činio sve i sada čini sve, no vi ste to sve uzimali zdravo za gotovo.

S vremenom će vas to sve početi boljeti, te ćete se početi truditi da sve bude kao prije i da se sve vrati na staro kao nekada. Ljubav između vas se još nije skroz ugasila, no vama je potrebno malo više vremena kako biste mogli razmisliti o svemu i odlučiti što je za vas najbolje.

U periodu koji je pred vama početi ćete se kajati. Htjet ćete da sve bude kao nekada i pokušavati ćete na sve načine izgladiti situaciju. Vašoj ljubavi ipak nema kraja, te ćete početi činiti sve kako biste uspjeli sve vratiti kao što je nekada bilo.

 

 

JARAC

Pred vama je period života u kojemu će vam gotovo sve polaziti za rukom. Sreća vas je u posljednje vrijeme zaobilazila, no sada će vam se nasmješiti. Pod zaštitom ste zvijezda koje vas čuvaju od svega lošega a donose vam samo dobre i pozitivne promjene.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ostvarit će vam se neki vaši dugogodišnji snovi na koje već jako dugo  čekate. Vrijeme koje dolazi za vas će biti i više nego dobro. Nema sumnje da ćete ovaj period vremena pamtiti jako dugo i po dobrome.

Stranice: 1 2