OVI znakovi su sada razočarani u ljubav, ali im dolaze dešavanja koja će im vratiti vjeru u ljubav…

OVAN

Snažno ste svjesni koliko je određena osoba fascinirana vama. Planetarna atmosfera čini ovo očiglednim, a kako volite osjećaj da imate kontrolu, ovo je posebno sretno stanje za vas. To znači da ga poput mačke, možete zadirkivati i igrati se kako god želite. Ali vaš mali miš vas neće poštovati zbog ovoga!

 

BIK

Značajan planetarni aspekt daje vam izbor. Vi i vaš partner možete krenuti bilo kojim od dva načina, pa osjetiti potrebu za nekim oblikom razgovora. Međutim, u ovom slučaju svaki vas dijalog može dovesti u još dublje probleme i zapravo neće pomoći, jer nijedno od vas dvoje nije sasvim jasno što želite. Možda je najbolje ostaviti ovaj razgovor za neko drugo vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Morat ćete biti u mogućnosti zaroniti duboko u svoj repertoar metafizičkog žargona i tema za razgovor kako biste privukli pozornost nekoga vrlo ukusnog. Planete vas potiču na potez, ali nije dobro ako ne počnete s pravom nogom. Samo se morate pokušati odnositi prema životu na filozofski način. Samo naprijed!

 

RAK

Planetarna atmosfera uzrokuje da reagirate obrambeno na određenu situaciju koja se tiče važnog odnosa. Osjećate da želite vratiti onoliko koliko ste do sada primili, uz još nekoliko odabranih riječi na vrhu za dobru mjeru. No, to može dodatno otežati problem, pa bi bilo bolje pokušati oprostiti i zaboraviti.

 

LAV

Rasprave bi mogle ući u neka vrlo metafizička područja s obzirom na vaše bliske osobne odnose. Značajan planetarni aspekt otkriva da postoji mogućnost da vaš partner  ima puno više nego što se čini na prvi pogled. Možda ćete otkriti da ste oboje dijelili prošli život zajedno, ili da imate misiju u koju ćete oboje biti uključeni, u ovom. Vaši razgovori sigurno će se kretati daleko i naširoko!!

 

DJEVICA

Planeti vas potiču da riskirate što se tiče spoja s nekim posebnim. Imate priliku razgovarati s njim, ali možda ćete morati ublažiti svoj entuzijazam, u slučaju da ga odgodite, umjesto da ih napalite. Samo trebate biti osjetljivi na njegovu prirodu i na to koliko vašeg zaraznog humora može podnijeti.

Nastavak na sljedećoj strani…

OVI znakovi su sada razočarani u ljubav, ali im dolaze dešavanja koja će im vratiti vjeru u ljubav…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top