OVI znakovi su sada razočarani u ljubav, ali im dolaze dešavanja koja će im vratiti vjeru u ljubav…

OVI znakovi su sada razočarani u ljubav, ali im dolaze dešavanja koja će im vratiti vjeru u ljubav…

21 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Snažno ste svjesni koliko je određena osoba fascinirana vama. Planetarna atmosfera čini ovo očiglednim, a kako volite osjećaj da imate kontrolu, ovo je posebno sretno stanje za vas. To znači da ga poput mačke, možete zadirkivati i igrati se kako god želite. Ali vaš mali miš vas neće poštovati zbog ovoga!

 

BIK

Značajan planetarni aspekt daje vam izbor. Vi i vaš partner možete krenuti bilo kojim od dva načina, pa osjetiti potrebu za nekim oblikom razgovora. Međutim, u ovom slučaju svaki vas dijalog može dovesti u još dublje probleme i zapravo neće pomoći, jer nijedno od vas dvoje nije sasvim jasno što želite. Možda je najbolje ostaviti ovaj razgovor za neko drugo vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Morat ćete biti u mogućnosti zaroniti duboko u svoj repertoar metafizičkog žargona i tema za razgovor kako biste privukli pozornost nekoga vrlo ukusnog. Planete vas potiču na potez, ali nije dobro ako ne počnete s pravom nogom. Samo se morate pokušati odnositi prema životu na filozofski način. Samo naprijed!

 

RAK

Planetarna atmosfera uzrokuje da reagirate obrambeno na određenu situaciju koja se tiče važnog odnosa. Osjećate da želite vratiti onoliko koliko ste do sada primili, uz još nekoliko odabranih riječi na vrhu za dobru mjeru. No, to može dodatno otežati problem, pa bi bilo bolje pokušati oprostiti i zaboraviti.

 

LAV

Rasprave bi mogle ući u neka vrlo metafizička područja s obzirom na vaše bliske osobne odnose. Značajan planetarni aspekt otkriva da postoji mogućnost da vaš partner  ima puno više nego što se čini na prvi pogled. Možda ćete otkriti da ste oboje dijelili prošli život zajedno, ili da imate misiju u koju ćete oboje biti uključeni, u ovom. Vaši razgovori sigurno će se kretati daleko i naširoko!!

 

DJEVICA

Planeti vas potiču da riskirate što se tiče spoja s nekim posebnim. Imate priliku razgovarati s njim, ali možda ćete morati ublažiti svoj entuzijazam, u slučaju da ga odgodite, umjesto da ih napalite. Samo trebate biti osjetljivi na njegovu prirodu i na to koliko vašeg zaraznog humora može podnijeti.

VAGA

Ne pokušavajte siliti svoju ruku u određenoj situaciji, posebno s obzirom na planetarnu atmosferu. Veza koju pokušavate uspostaviti funkcionirala bi zapravo puno bolje kad biste se prestali toliko nervirati i brinuti. Ponekad previše uključenosti zapravo nepotrebno komplicira stvari. Bilo bi vam puno bolje da samo dopustite da se stvari razvijaju prirodno.

 

ŠKORPIJA

Značajan planetarni aspekt čini vas itekako svjesnima onoga što zapravo tražite od partnera. Odjednom stvarno jasno cijenite tu kombinaciju osobina ličnosti i sposobnost izražavanja niza osjećaja koja vas stvarno uzbuđuje. Ali posljednja stvar koju sada želite učiniti je otići potražiti ovo. Prava osoba će se pojaviti kada dođe pravo vrijeme.

 

STRIJELAC

Ako možete promijeniti perspektivu i fokus, možete doći do nekih fascinantnih otkrića. Umjesto da trenutnu poteškoću unutar odnosa ograničite na određeni problem, trebate povećati fokus kako biste dobili cjelokupni pogled na partnerstvo u cjelini. To je ono što će vam dati uvid koji vam je potreban da samopouzdano krenete naprijed.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Planetarna atmosfera može učiniti da partner trenutno izgleda prilično svadljiv. Možda osjećate da diže prilično puno buke oko ničega i fokusira se na detalje koji vam se čine iznimno trivijalnim i nevažnim. Ako se osjećate prisiljeni spustiti se na istu razinu, samo ćete pogoršati stvari. Najbolje je zadržati odvojenu perspektivu i pustiti da ovo propadne.

 

VODOLIJA

Znate što osjećate, ali ne želite razmišljati o tome. Značajan planetarni aspekt čini vas više nego nesigurnim oko toga kako reći posebnom prijatelju što vam je na umu, ili bolje rečeno, u vašem srcu. Izmišljanje bilo kakvog ustaljenog govora sigurno je osuđeno na neuspjeh, stoga samo budite autentični. Ljudi prepoznaju kada netko nije potpuno iskren.

 

RIBE

Planeti vam omogućuju da vidite koliko ohrabrujete drugoga da raste u samopouzdanju. Iako imate tendenciju da budete distanciraniji u svojim vezama, u ovom su slučaju vaša toplina i ljubaznost doista pomogle da vaš ljubavni interes bude više njegov pravi ja. Ovo razumijevanje će produbiti vezu između vas i omogućiti im da vide kako vam mogu pomoći.