OVI znaci će doživjeti velike promjene koje sada ne mogu ni zamisliti, ni naslutiti…

OVI znaci će doživjeti velike promjene koje sada ne mogu ni zamisliti, ni naslutiti…

21 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Možete puno dobiti od rada na svom emocionalnom svijetu. Sve stvari koje su bile zakopane kad se nije vidjelo da se dobro vrijeme odražava na njih ostaju u pozadini čekajući vašu pažnju. Čak i ako su se brojne okolnosti promijenile, ono što opterećuje vaša sjećanja moglo bi vas gurnuti u odluke koje ne želite donijeti.

Hrabro naprijed, svakim korakom tamo da dođeš u kontakt sa svojim istinskim željama. Ako niste sigurni za čim vaše srce žudi, zastanite i vratite se korak unatrag dok to ne učinite.

 

BIK

Nemate povjerenja u nekoga, ali ste svejedno spremni napraviti mjesta za drugu priliku. Ne vraćajte se zastarjelim ljubavnim pričama koje su donijele mnogo boli u vaš svijet. Na vama je da odaberete društvo i s kim ćete provoditi vrijeme, čak i ako se to kosi s određenim instinktima.

Mnogo toga se promijenilo u proteklih nekoliko tjedana. Još niste potpuno svjesni posljedica, ali znate da ste sada na pravom putu, uz podršku Svemira za vaš sljedeći korak. Prihvatite promjenu videći što je dobro u njoj.

 

BLIZANCI

Kad zakopate duboko u svoje odnose, tamo se može pronaći toliko ljubavi. Potrebno vam je samo malo vremena da se prilagodite određenim promjenama koje su došle neočekivano i stvarima koje su se događale izvan vaše kontrole. Nemoguće je krenuti dalje od određenih problema dok ne izliječite dijelove sebe koji trebaju da ih vidite.

Ovaj dan ima poseban naglasak na ljudima i svijetu kojem želite pripadati, naspram onoga koji vas na neki način drži vezanim ili pod pritiskom. Vaša budućnost zapravo ovisi o vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Još ne morate napraviti drastične promjene, ali one bi vas mogle glasno pozivati ​​i nemoguće ih je ignorirati. Ako vaš unutarnji svijet ima previše problema s okolnostima i odnosima koji će sigurno ostati iza vas, najbolje je da se malo osamite kako biste mogli zadržati mir i razmisliti o svom sljedećem potezu.

Ako ste umorni, odmorite se. Ne postoji druga osoba osim vas koja je zadužena za vaše vrijeme i brigu o sebi. Imajte ovo na umu ako pokušavate ispuniti nečija očekivanja i trošite previše vremena na stvari koje vas ne čine sretnima.

 

LAV

Trenutačno se suprotstavljate sebi u nekoliko kategorija i morate se pomiriti sa svojim sukobljenim potrebama prije nego poduzmete bilo kakve velike korake. Nema razloga požurivati ​​stvari kada vam um nije čist i u skladu s vašim instinktima.

Osjećaj vam pokušava nešto reći. Poslušajte predosjećaj bez odlaganja, kako biste održali sigurnost i zdrave granice. Razumijevanje s drugima možda će morati pričekati. Usredotočite se na razumijevanje sebe.

 

DJEVICA

Izgledajte najbolje što možete i zadržite nježnost u svojoj rutini. Nikakva količina agresije neće riješiti probleme koji zahtijevaju takt i strpljenje, a vi ste ti koji to najbolje znate. Dajte ljubav i ne očekujte ništa osim ljubavi zauzvrat, svjesni svojih emocionalnih potreba i onoga što je rečeno između redaka.

Iako ste inače konstruktivni i produktivni pred brojnim obvezama, postoje dijelovi vašeg života koji trenutno trebaju brigu. Usporite i poštujte svoje osobne potrebe.

VAGA

Niste se u potpunosti objasnili osobi koja vam je važna. Razmislite o pravom pristupu, ali nemojte se opravdavati pokušavajući zadržati distancu kako biste se zaštitili. Najbolje je otvoreno govoriti o nekim stvarima sada kada su očigledne.

Dopustite sebi da usput napravite jednu ili dvije pogreške. Ništa dobro neće proizaći iz traženja savršenstva kada ste samo ljudi i dužni prihvatiti sebe sa svim svojim nedostacima.

 

ŠKORPIJA

Pronađite nešto drugačije i zabavno za raditi ovih dana. Vrijeme je da napunite baterije dječjom energijom i svježim pozitivnim stavom. Nije sve namijenjeno držanju na distanci da bi se ozbiljne stvari riješile.

Ravnoteža će učiniti da se sve to isplati. Obavite posao i nastavite s aktivnostima koje vam donose radost i čine da se osjećate kao živi. Nema ništa loše u tome da odvojite vrijeme za sebe kako biste podigli svoje raspoloženje.

 

STRIJELAC

Neke od vaših najpozitivnijih osobina ne mogu zasjati u pogrešnim okruženjima i s ljudima koji ne prepoznaju vaše talente. Ne pokušavajte se dokazati tamo gdje u prošlosti niste uspjeli. Umjesto toga, potražite spontane načine povezivanja s pravim plemenom.

Odnosi jedan na jedan u posljednje su vrijeme učinili puno više dobra od timskog rada. Priznajte ovu činjenicu i uživajte u trenucima provedenim s pravim ljudima koje ste odabrali imati u svom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Razumijete koji su izbori trenutno previše za vaše srce i uznemirit ćete se ako se otrgnu kontroli i odvedu vas u smjeru koji vam se ne čini ispravnim. Vjerujte u najbolju namjeru svemira jer je evolucija primarni cilj vaše duše.

Dajte si prostora da priznate vlastitu vrijednost i ispravne načine da se osjećate zdravo i u skladu sa svojom najranjivijom unutarnjom sržju. Imate najviše za ponuditi sebi s te osjetljive točke vašeg autentičnog Jastva.

 

VODOLIJA

Možete vidjeti kako su vas određena dobra djela i priznanja doveli do točke u kojoj s pouzdanjem možete zatražiti svoje nagrade i znate da ste učinili dobro.

S druge strane, ako ne razgovarate o problemima koji muče vaše srce, oni bi mogli ostati neriješeni kada ih stvarno trebate ostaviti u prošlosti kako biste mogli krenuti dalje i osloboditi se.

 

RIBE

Moguće je da previše razmišljate o stvarima ili da neke od njih shvaćate preozbiljno. Odvojite prioritete od problema koji jednostavno nisu vaši za rješavanje ili o tome previše razmišljajte. Pravi je trenutak da obratite pozornost na ono što je istinski vrijedno vašem autentičnom Ja.

Usredotočite se na dijaloge s dubinom i značenjem. Površne teme i čavrljanje mogli bi vam oduzeti previše zdrave energije kada vam je potrebna za važne stvari.