OVI znaci će doživjeti velike promjene koje sada ne mogu ni zamisliti, ni naslutiti…

OVAN

Možete puno dobiti od rada na svom emocionalnom svijetu. Sve stvari koje su bile zakopane kad se nije vidjelo da se dobro vrijeme odražava na njih ostaju u pozadini čekajući vašu pažnju. Čak i ako su se brojne okolnosti promijenile, ono što opterećuje vaša sjećanja moglo bi vas gurnuti u odluke koje ne želite donijeti.

Hrabro naprijed, svakim korakom tamo da dođeš u kontakt sa svojim istinskim željama. Ako niste sigurni za čim vaše srce žudi, zastanite i vratite se korak unatrag dok to ne učinite.

 

BIK

Nemate povjerenja u nekoga, ali ste svejedno spremni napraviti mjesta za drugu priliku. Ne vraćajte se zastarjelim ljubavnim pričama koje su donijele mnogo boli u vaš svijet. Na vama je da odaberete društvo i s kim ćete provoditi vrijeme, čak i ako se to kosi s određenim instinktima.

Mnogo toga se promijenilo u proteklih nekoliko tjedana. Još niste potpuno svjesni posljedica, ali znate da ste sada na pravom putu, uz podršku Svemira za vaš sljedeći korak. Prihvatite promjenu videći što je dobro u njoj.

 

BLIZANCI

Kad zakopate duboko u svoje odnose, tamo se može pronaći toliko ljubavi. Potrebno vam je samo malo vremena da se prilagodite određenim promjenama koje su došle neočekivano i stvarima koje su se događale izvan vaše kontrole. Nemoguće je krenuti dalje od određenih problema dok ne izliječite dijelove sebe koji trebaju da ih vidite.

Ovaj dan ima poseban naglasak na ljudima i svijetu kojem želite pripadati, naspram onoga koji vas na neki način drži vezanim ili pod pritiskom. Vaša budućnost zapravo ovisi o vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Još ne morate napraviti drastične promjene, ali one bi vas mogle glasno pozivati ​​i nemoguće ih je ignorirati. Ako vaš unutarnji svijet ima previše problema s okolnostima i odnosima koji će sigurno ostati iza vas, najbolje je da se malo osamite kako biste mogli zadržati mir i razmisliti o svom sljedećem potezu.

Ako ste umorni, odmorite se. Ne postoji druga osoba osim vas koja je zadužena za vaše vrijeme i brigu o sebi. Imajte ovo na umu ako pokušavate ispuniti nečija očekivanja i trošite previše vremena na stvari koje vas ne čine sretnima.

 

LAV

Trenutačno se suprotstavljate sebi u nekoliko kategorija i morate se pomiriti sa svojim sukobljenim potrebama prije nego poduzmete bilo kakve velike korake. Nema razloga požurivati ​​stvari kada vam um nije čist i u skladu s vašim instinktima.

Osjećaj vam pokušava nešto reći. Poslušajte predosjećaj bez odlaganja, kako biste održali sigurnost i zdrave granice. Razumijevanje s drugima možda će morati pričekati. Usredotočite se na razumijevanje sebe.

 

DJEVICA

Izgledajte najbolje što možete i zadržite nježnost u svojoj rutini. Nikakva količina agresije neće riješiti probleme koji zahtijevaju takt i strpljenje, a vi ste ti koji to najbolje znate. Dajte ljubav i ne očekujte ništa osim ljubavi zauzvrat, svjesni svojih emocionalnih potreba i onoga što je rečeno između redaka.

Iako ste inače konstruktivni i produktivni pred brojnim obvezama, postoje dijelovi vašeg života koji trenutno trebaju brigu. Usporite i poštujte svoje osobne potrebe.

Nastavak na sljedećoj strani…

OVI znaci će doživjeti velike promjene koje sada ne mogu ni zamisliti, ni naslutiti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top